Νέο τεύχος RUNNER 128

Ο οδηγός σου πριν και μετά τον αγώνα σου!

Share
νέο RUNNER 128 Νοέμβριος 2021

Το νέο τεύχος του RUNNER MAGAZINE 128 έρχεται να γίνει ο οδηγός σου πριν και μετά τον αγώνα σου. Βρες το στα περίπτερα όλης της χώρας, στα σημεία πώλησης και στο shop μας.

Πάρε μία γεύση από τα σημαντικότερα θέματά του!

Προπόνηση: Ρυθμός Μαραθώνιου – Η επιλογή της επιστήμης

Η προπονητική σου περίοδος έχει ολοκληρωθεί και έχει φτάσει η ώρα μηδέν: Η ώρα του αγώνα. Ο Εργοφυσιολόγος Βαγγέλης Ρουσόπουλος μας δίνει απαντήσεις σε ερωτήματα που μπορεί να ταλαιπωρούν τους δρομείς. Αρνητικό ή θετικό πέρασμα; Να πας γρήγορα στην αρχή ή στο τέλος; … και άλλα πολλά που πρέπει να γνωρίζεις πριν ξεκινήσεις τον επόμενό σου Μαραθώνιο.

Νέοι Δρομείς: Ο πρώτος σου αγώνας

Έφτασε, επιτέλους, η στιγμή να τρέξεις τον πρώτο σου αγώνα; Συγχαρητήρια! Βέβαια είτε είσαι προπονημένος, είτε δεν αισθάνεσαι έτοιμος υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις και να σε βοηθήσει. Να διαβάσεις τις συμβουλές μας στη ειδική στήλη του τεύχους μας. Καλή αρχή!

Αφιέρωμα: Τα μυστικά των Super Shoes

Τι είναι τα super shoes; Μπορούν πράγματι να πραγματοποιήσουν αυτά που υπόσχονται; Απευθύνονται σε όλους τους δρομείς; Και αν όντως βοηθούν, είναι για όλους το ίδιο; Ο Στέλιος Πετρούτσος στο Αφιέρωμα του τεύχους μας παρουσιάζει εκτενώς όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε, αλλά και αυτά που δεν… φανταζόμαστε, για τα «μαγικά» παπούτσια που διαθέτουν έλασμα από ανθρακονήματα.

Προπόνηση: Η επόμενη μέρα

Αν νομίζεις ότι φροντίζουμε μόνο για να σε φτάσουμε στη γραμμή της εκκίνησης κάνεις λάθος. Στο σχετικό Προπονητικό άρθρο του τεύχους σου δίνουμε όλα όσα χρειάζεσαι και αφού περάσεις τον τερματισμό. Δες πώς να οργανώσεις σωστά τις εβδομάδες μετά τη συμμετοχή σου σε έναν αγώνα και προετοιμάσου για νέους στόχους.

Συνέντευξη: Γεράσιμος Φ. Παπασπυράτος

Στη συνέντευξη του τεύχους φιλοξενούμε έναν Έλληνα innovator. Ο Γεράσιμος Φ. Παπασπυράτος, ο Mr GSA, αποκαλύπτει τα μυστικά της επιτυχίας του και μας μιλά για την αγάπη του για το τρέξιμο, αλλά και το όραμά του για το μέλλον.

Οδηγός αγοράς: High voltage energy gel

Φυσικά για να τα βγάλεις πέρα σε όποια απόσταση και αν αγωνίζεσαι θέλεις την κατάλληλη ενέργεια. Στον Οδηγό Αγοράς του τεύχους σου παρουσιάζουμε 21 gel που θα εκτοξεύσουν την ενέργειά σου σε άλλο επίπεδο. Επίλεξε το δικό σου σύμμαχο!

Στις σελίδες του θα βρεις ακόμα:

– Δύο ξεχωριστές συνταγές ειδικά ως γεύμα το βράδυ πριν τον αγώνα για όσους τρέξουν 5-10χλμ. ή Μαραθώνιο.
– Το τελευταίο check που πρέπει να κάνεις πριν τον αγώνα σου.
– Πώς θα πρέπει να καθορίζει ένας δρομέας το ημερήσιο διατροφικό του πλάνο. Μετράει περισσότερο ή ποσότητα ή η συχνότητα;
– Μαθαίνουμε το ρόλο του πόνου σε έναν δρομέα. Είναι σύμμαχος ή εχθρός;
– Τεστ των νέων μοντέλων Brooks Levitate StealthFit 5 & Saucony Ride 14 Runshield
– Ιστορίες που εμπνέουν.
– Τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο για αγώνες, αθλητές και προϊόντα.

Δες αναλυτικά εδώ τα περιεχόμενα του τεύχους RUNNER Magazine 128.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
4ο Chios HardStone Trail: Οδηγίες
Πρόγραμμα και τεχνική ενημέρωση
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο