Μαραθώνιος Βοστόνης 2021: Οι 3 ηρωίδες

Ένα βίντεο που θα θυμάστε για πάντα. Δείτε πώς 3 δρομείς πήραν στα χέρια μία τραυματισμένη δρομέα στον Μαραθώνιο της Βοστόνης 2021.

Share
Οι 4 ηρωίδες της Βοστόνης

Ο Μαραθώνιος είναι ένας αγώνας με πολλαπλά μηνύματα. Υμνεί την ανθρώπινη προσπάθεια. Δεν σταματά όμως μόνο σε ατομικές αξίες. Και η ιστορία που θα διαβάσετε, καθώς και το βίντεο, θα σας το αποδείξουν!

Οι ηρωίδες της Βοστόνης

Στον Μαραθώνιο της Βοστόνης που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021 τα βλέμματα έπεσαν στους νικητές, αλλά και στην επιστροφή των δρομέων στους δρόμους της πόλης μετά από 910 μέρες!

Ωστόσο, το θαυμασμό, μεταξύ πολλών ακόμα συναισθημάτων, κέρδισαν και τρεις δρομείς που τερμάτισαν κοντά στο 4:40.

Οι τρεις γυναίκες μαραθωνοδρόμοι 150μ. περίπου μέτρα πριν περάσουν τη γραμμή του τερματισμού, είδαν μία δρομέα από άλλο μπλοκ να μην μπορεί να συνεχίσει για να τερματίσει τον αγώνα και να ολοκληρώσει την προσπάθειά της.

Χωρίς να το… πολυσκεφθούν σχημάτισαν μία αλυσίδα και σήκωσαν στα χέρια την τραυματισμένη δρομέα. Λίγο πριν την αψίδα, όταν αισθάνθηκε καλύτερα, την άφησαν για να τερματίσει μόνη της περπατώντας και να ζήσει και εκείνη τη μαγεία του τερματισμού.

Για την ιστορία η Luz Blakney τερμάτισε 3:55:08 (Καθαρό χρόνο) σε έναν αγώνα που θα θυμάται για πάντα! Και που φυσικά θα ευγνωμονεί τα τρία αυτά κορίτσια που έγιναν οι προσωπικοί της… 3 σωματοφύλακες!

Δεν είναι η πρώτη φορά…

Δεν είναι η πρώτη φορά φυσικά που βλέπουμε κάτι τέτοιο σε έναν αγώνα δρόμου. Ωστόσο, κάθε φορά έρχεται να μας θυμίσει πως οι αξίες και οι ιδέες του αθλητισμού εξακολουθούν να υπάρχουν και να φωτίζουν κάθε προσπάθεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φορμάρισμα για Ημιμαραθώνιο
Χρυσές συμβουλές για να φτάσετε το 100% στον αγώνα
Puma Glyfada Flagship Store: Grand Opening
Celebrities, influencers, και εκπρόσωποι των media στο experiential opening event της PUMA
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Λειτουργία κέντρου εγγραφών
Ο «Μαραθώνιος της Ιστορίας» υποδέχεται δρομείς από όλο τον κόσμο!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο