Η Καρδιά του Παιδιού στον Sfakia Sky Marathon

Δείτε πώς να στηρίξετε και εσείς το πρόγραμμα του συλλόγου

Share
Oμάδα Καρδιά του Παιδιού στον Sfakia Sky Marathon

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος «Η καρδιά του Παιδιού» μας ενημερώνει για η συμμετοχή των μελών της στο Sfakia Sky Marathon. Ακολουθεί το σχετικό δελτίο:

Ανακοίνωση Πανελλήνιου Συλλόγου “Η Καρδιά του Παιδιού”,

«Φέτος, η ομάδα δρομέων του Πανελλήνιου Συλλόγου “Η Καρδιά του Παιδιού”, επανέρχεται δριμύτερη, αφού ετοιμάζεται να συμμετάσχει στον απαιτητικό αγώνα Sfakia Sky Marathon, 43 χιλιομέτρων, με 3.000 μέτρα θετικό υψομετρικό.

Τη διοργάνωση του αγώνα έχει αναλάβει το Σωματείο αθλητών ορεινού τρεξίματος “ΑΡΚΑΛΟΣ” υπό την αιγίδα του Δήμου Σφακιών και της Περιφέρειας Κρήτης, το οποίο στέκεται αρωγός στον Πανελλήνιο Σύλλογο, στηρίζοντας τη συμμετοχή δύο δρομέων του. Οι δρομείς που ετοιμάζονται να κατακτήσουν τις κορυφές των Λευκών Ορέων, είναι οι μαραθωνοδρόμοι, κ. Παύλος Μαυρικάκης, ο οποίος γεννήθηκε πριν από 52 χρόνια, με Συγγενή Καρδιοπάθεια (τετραλογία Fallot), χωρίς αυτό να τον αποτρέψει από το να συμμετάσχει σε πολυάριθμους μαραθώνιους δρόμους και να έχει μια ενεργή αθλητική ζωή και ο κ. Κώστας Βελιβασάκης, φίλος και ενεργός υποστηρικτής των καρδιοπαθών παιδιών.

Ο στόχος των δύο αθλητών με τη συμβολική τους συμμετοχή στο μαραθώνιο δρόμο, είναι να στηρίξουν του έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου «Η Καρδιά του Παιδιού» με εκστρατεία οικονομικής ενίσχυσης και παράλληλα να δώσουν ένα ισχυρό μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας σε όλα τα παιδιά που γεννιούνται με συγγενή καρδιοπάθεια. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι δύο δρομείς «Όταν υπάρχει θέληση, η καρδιά νικάει το μυαλό! Ο πιο σκληρός αγώνας είναι αυτός που δίνουν τα παιδιά και οι γονείς. Εμείς από τη μεριά μας, με τη συμμετοχή μας στον μαραθώνιο, θέλουμε να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τα καρδιοπαθή παιδιά και να ενισχύσουμε τον αγώνα τους, συμβάλλοντας με τον τρόπο μας στις δυσκολίες που περνούν. Αξίζει να συνεισφέρουμε όλοι μας με κάθε τρόπο, ώστε οι μικροί μαχητές της ζωής, να βγουν νικητές».

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Αν θέλετε και εσείς να στηρίξετε την ελπίδα στις καρδιές των παιδιών, μπορείτε να συνεισφέρετε σε αυτή την προσπάθεια, καταθέτοντας το ποσό που επιθυμείτε.

Για ηλεκτρονικές δωρεές και τραπεζικές καταθέσεις, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Συλλόγου στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.kardiapaidiou.gr/ δωρεές-ευχαριστίες/ ή να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα της «Καρδιάς του Παιδιού» στο 210 3218488 και 210 3253876.

Όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν αποκλειστικά για το πρόγραμμα προληπτικών και διαγνωστικών εξετάσεων που προσφέρονται στα άπορα καρδιοπαθή παιδιά.

Όσοι συνεισφέρουν σε αυτόν τον σημαντικό αγώνα, θα μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν μια χειροποίητη αγιογραφία της Παναγίας, η οποία είναι ευγενική προσφορά της αγιογράφου, κ. Μαρίας Βαμβουκάκη. (Στην αιτιολογία θα πρέπει απαραιτήτως να σημειώσετε την ένδειξη “Λευκά Όρη”).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Την Δευτέρα για 128η φορά ο Boston Marathon
Κορυφαίες συμμετοχές στην Βοστόνη
Χαράλαμπος Πιτσώλης, Παναγιώτα Βλαχάκη, Ανέστης Παπούλιας. Κυνηγώντας το όνειρο υπό τους ήχους του Μότσαρτ
Το τελευταίο άρθρο του Στέφανου Αντωνάκη
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου: Συνέντευξη τύπου
Ρεκόρ συμμετοχών: 717 δρομείς από 57 χώρες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο