UA HOVR MEGA 2 CLONE

1:1 FIT FOR EVERY RUNNER

Share
UA HOVR MEGA 2 CLONE 2

Ποιος δρομέας δεν έχει ονειρευτεί να έχει ένα μοντέλο που να προσαρμόζεται αυτό στο μοναδικό του πάτημα και όχι το αντίθετο; H Under Armour το έκανε πραγματικότητα δημιουργώντας το UA HOVR MEGA 2 CLONE, το μοντέλο που καταφέρνει να αποτελεί «κλώνο» του πέλματος κάθε λάτρη του αθλήματος.

Tο νέο UA HOVR MEGA 2 CLONE, με ειδίκευση στις μεγάλες αποστάσεις, μπορεί και απευθύνεται σε κάθε δρομέα προσωπικά, όπως αναφέραμε. Και αν αναρωτιέστε πώς η απάντηση είναι μία: με τη ξεχωριστή τεχνολογία UA Clone!

UA HOVR MEGA 2 CLONE

1:1 PERSONALIZED FIT

Η τεχνολογία UA Clone στο επάνω μέρος, προσαρμόζεται ανάλογα με το σχήμα και το πάτημα του ποδιού κάθε δρομέα, με σκοπό να αποτρέπει τις τριβές που μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμούς. Και σίγουρα λιγότερες τριβές, σημαίνουν περισσότερη άνεση, κάτι που κάθε δρομέας αναζητά και υποδέχεται πάντα με χαρά.

Αυτό γίνεται χάρη στο ειδικό ύφασμα από «αυξητικά» υλικά (υλικά που όταν επιμηκύνονται, δηλαδή τεντώνονται, γίνονται παχύτερα κάθετα στην εφαρμοζόμενη δύναμη). Το αποτέλεσμα είναι το παπούτσι να προσαρμόζεται, όπως αναφέραμε, με απόλυτο τρόπο σε κάθε πέλμα, ακολουθώντας όχι μόνο τις ιδιαιτερότητες της μορφολογίας του, αλλά και της κίνησής του.

UA HOVR MEGA 2 CLONE

1:1 PERSONALIZED FEEL

Το επάνω μέρος του παπουτσιού, κλειδώνει και κεντράρει το πόδι πάνω από την τεχνολογία UA HOVR™ στη μεσόσολα. Πρόκειται για έναν ξεχωριστό αφρό που περι΄βάλλεται από ένα δυναμικό πλέγμα προσφέροντας μέγιστη απορρόφηση κραδασμών και αξεπέραστη επιστροφή ενέργειας για ακόμα πιο απολαυστικές και ξεκούραστες, Long Run, διαδρομές. Επιπλέον, αυξάνει και τη σταθερότητα αφού οδηγεί το πόδι με ομαλό τρόπο στην ολοκλήρωση κάθε διασκελισμού σε κάθε φάση (προσγείωση – στήριξη – ώθηση).

SAFEGUARD

Και για να είναι τα πέλματα κάθε δρομέα προστατευμένα το ξεχωριστό μοντέλο έχει θωρακιστεί με επιπλέον στοιχεία που φροντίζουν να τρέχουμε με ασφάλεια. Αυτά δεν είναι άλλα από τα ειδικά τμήματα στην περιοχή της φτέρνας που κρατούν σταθερή την περιοχή του αχίλλειου, το ειδικό ελαστικό στην περιοχή της φτέρνας και των δακτύλων στην εξωτερική σόλα (για καλύτερη πρόσφυση και αντοχή), αλλά και την αποσπώμενη σόλα που ανεβάζει κι άλλο το επίπεδο της προστασίας από τους κραδασμούς.

UA HOVR MEGA 2 CLONE

THESE SHOES COACH YOU

Τέλος, χάρη στο ενσωματωμένο Bluetooth™ στη σόλα του, όλα τα δεδομένα από κάθε τρέξιμο καταγράφονται και μεταφέρονται αυτόματα στην εφαρμογή UA MapMyRun™, βελτιστοποιώντας έτσι την εμπειρία του δρομέα, και παρέχοντας υπηρεσίες Real Time Form-Coaching, με σκοπό την μείωση των τραυματισμών, αλλά και τη σωστή καθοδήγηση για την επίτευξη των στόχων του.

UA HOVR MEGA 2 CLONE

ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΕΙΣ

Το UA HOVR MEGA 2 CLONE απευθύνεται κυρίως σε δρομείς με ουδέτερο πάτημα. Τα ειδικά του χαρακτηστικά και η σταθερότητά του, όμως, το κάνουν ιδανικό και για δρομείς με ελαφρύ υπερπρηνισμό.

Product DNA:

Βάρος: 309γρ. (Αντρικό) // 257γρ. (Γυναικείο)
Ύψος στη φτέρνα: 31mm
Ύψος στο μπροστινό μέρος: 23mm
Drop: 8mm

To νέο UA HOVR Mega 2 Clone είναι διαθέσιμο σε όλα τα UA Brand Houses, στο επίσημο e-shop της Under Armour και σε επιλεγμένα αθλητικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

#UARunning #UnderArmourGreece #TheOnlyWayIsThrough

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
9ος Διεθνής Μαραθώνιο Ρόδου: Ρεκόρ διαδρομής
Χιλιάδες δρομείς βίωσαν έναν εξαιρετικό αγώνα
Χαράλαμπος Πιτσώλης, Παναγιώτα Βλαχάκη, Ανέστης Παπούλιας. Κυνηγώντας το όνειρο υπό τους ήχους του Μότσαρτ
Το τελευταίο άρθρο του Στέφανου Αντωνάκη
18ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» – bwin
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο