Η Αλεξανδρούπολη γιόρτασε την επιστροφή των αγώνων Run Greece 2021

Share

Επιστροφή στα Run Greece 2021 στην Αλεξανδρούπολη

Διαβάστε αναλυτικά από segas.gr

Η πόλη της Αλεξανδρούπολης κέρδισε το στοίχημα, αφού κατάφερε να διοργανώσει άρτια και υποδειγματικά τον πρώτο αγώνα της σειράς Run Greece, στην μετά covid-19 εποχή.

Στην ακριτική πόλη άνοιξε σήμερα η σειρά των αγώνων δρόμου, που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε πόλεις της περιφέρειας σε συνεργία με τους τοπικούς φορείς και με μεγάλο χορηγό την ERGO.

Η ομοσπονδία σε άριστη συνεργασία με την περιφέρεια Έβρου και τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, αλλά και την πολύτιμη συμβολή των εθελοντών και των σωματείων της πόλης κατάφερε να διοργανώσει άρτιους αγώνες, τηρώντας στο ακέραιο το υγειονομικό πρωτόκολλο, το οποίο έχει την έγκριση της ΓΓΑ.

Το πρόγραμμα των αγώνων περιλάμβανε 10χλμ. και 5χλμ στο κέντρο της πόλης, που για μία ακόμη φορά γέμισε από δρομείς και θεατές, που είχαν την ευκαιρία να στηρίξουν την προσπάθεια μικρών και μεγάλων, που συμμετείχαν στην διοργάνωση.

Νικητής στα 5χλμ. ήταν ο Γιώργος Ματζαρίδης με 16.04.47 και γυναίκες η Μιχαέλα Φιάσκα με 19.00.19.
Στα 10χλμ. Ανδρών πρώτος ήταν ο Γιώργος Ιατρουδέλης με 34.16 και στις γυναίκες η Ζλάτκα Καραντχοβα με 43.49.

Αναλυτικά αποτελέσματα από του αγώνες

Επόμενο σταθμός της διοργάνωσης είναι η Πάτρα την ερχόμενη Κυριακή (26/9) κι έπειτα θα ακολουθήσουν οι αγώνες σε Καστοριά (3/10), Λάρισα (10/10), Ηράκλειο (17/10), Ιωάννινα και Ρόδος στις 24/10.

Ο ΣΕΓΑΣ, η ERGO οι Περιφέρειες και οι Δήμοι όπου διεξάγονται οι αγώνες Run Greece δίνουν και πάλι πνοή στο δρομικό κίνημα της περιφέρειας, που τα τελευταία δύο χρόνια ταλαιπωρήθηκε, λόγω της πανδημίας του ιού covid-19.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Eliud Kipchoge: Καλύτερος αθλητής των Ολυμπιακών Αγώνων 2021
Καλύτερος αθλητής των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο ψηφίστηκε ο Eliud Kipchoge σε εκδήλωση στην Κρήτη
Με απόλυτη επιτυχία το IRONMAN 70.3 Greece 2021- Τα αποτελέσματα
Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία ο αγώνας IRONMAN 70.3 Greece στην Costa Navarino
Κυριακίδεια 2021: Έναρξη εγγραφών
Ξεκινούν οι εγγραφές για τον αγώνα της Φιλοθέης
Back to Top