Η ALL ABOUT RUNNING δείχνει το δρόμο για την επανεκκίνηση των αγώνων δρόμου

Με σωστό σχεδιασμό και υπευθυνότητα η κορυφαία εταιρεία ολοκληρωμένων υπηρεσιών διοργάνωσης αγώνων δρόμου υποστηρίζει τις σημαντικότερες διοργανώσεις

Share
Η ομάδα της All About Running μετά το τέλος του SNF Nostos Run 2021!
Η ομάδα της All About Running μετά το τέλος του SNF Nostos Run 2021!

Η αγωνιστική δράση ξεκίνησε και σταδιακά γίνεται όλο και πιο έντονη! Οι αγώνες δρόμου, που τόσο μας έλειψαν, σταδιακά επιστρέφουν στη ζωή μας. Η ALL ABOUT RUNNING (AAR), η εταιρεία που πρωτοπόρησε εισάγοντας την ηλεκτρονική χρονομέτρηση στην Ελλάδα πριν 20 περίπου χρόνια και συνεχίζει παρέχοντας υψηλού επιπέδου και ολοκληρωμένες υπηρεσίες διοργάνωσης αγώνων και όχι μόνο, δείχνει το δρόμο για ασφαλείς αγώνες!

Η νέα σεζόν ξεκίνησε δυναμικά

Η αρχή για τη νέα σεζόν έγινε με το SNF Nostos Run του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) στις 25 Αυγούστου, όπου η ALL ABOUT RUNNING είχε αναλάβει την τεχνική διεύθυνση καθώς και την ηλεκτρονική χρονομέτρηση του αγώνα με την χρήση της κορυφαίας και πλέον αξιόλογης τεχνολογίας παγκοσμίως My Laps και της πλατφόρμας διαχείρισης εγγραφών και παρουσίασης αποτελεσμάτων myrace.gr . Σε αγαστή συνεργασία με την διοργανώτρια αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Αναγέννηση & Πρόοδος» διοργάνωσαν έναν απόλυτα επιτυχημένο αγώνα, ουσιαστικά τον μεγαλύτερο σε μαζικότητα στην Ελλάδα από την αρχή της πανδημίας, με περισσότερες από 2.200 συμμετοχές και απόλυτο σεβασμό στο υγειονομικό πρωτόκολλο.

Η αψίδα εκκίνησης του SNF Nostos Run 2021
Η αψίδα εκκίνησης του SNF Nostos Run 2021 (photo credits Παντελής Συμεωνίδης)
Οι δρομείς του SNF Nostos Run κατά μήκος της διαδρομής του φετινού αγώνα στην Λεωφ. Β. Κωνσταντίνου
Οι δρομείς του SNF Nostos Run κατά μήκος της διαδρομής του φετινού αγώνα στην Λεωφ. Β. Κωνσταντίνου (photo credits Δημήτρης Παππάς, Γιώργος Σπύρου και Πάρης Σαρρηκώστας)

Λίγες μέρες αργότερα, στις 29 Αυγούστου, η AAR συνδιοργάνωσε με τον Σύλλογο Αθλητών Υγείας Χίου τον 9ο Ημιμαραθώνιο Χίου στο νησί της μαστίχας. Από το 2012 έως και σήμερα η εταιρεία έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη δημιουργία και ανάδειξη της συγκεκριμένης δρομικής διοργάνωσης ως μίας από τις σημαντικότερες στη χώρα μας.

Κι έπεται συνέχεια…

Φυσικά η AAR συμμετέχει δυναμικά στις μεγαλύτερες εγχώριες διοργανώσεις. Έτσι, στις 12 Σεπτεμβρίου στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, έχει αναλάβει την ηλεκτρονική χρονομέτρηση της 2ης κορυφαίας δρομικής αθλητικής εκδήλωσης στην χώρα μας που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ, και που φιλοδοξεί να επαναφέρει την πολυπόθητη δρομική κανονικότητα. 

Το ίδιο, φυσικά, θα συμβεί και στο μεγαλύτερο δρομικό γεγονός της χώρας, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας στις 14 Νοεμβρίου. Η AAR από το 2002 μέχρι και σήμερα βοήθησε στη γιγάντωση της διοργάνωσης παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σχετικές με τη χρονομέτρηση (αποτελέσματα, live results, Athens Authentic Marathon Application και Live tracking κ.ά.).

Πέρα όμως από αυτές τις κορυφαίες διοργανώσεις η AAR, θα είναι υπεύθυνη για την ηλεκτρονική χρονομέτρηση πολλών ακόμα με τις Ioannina Lake Run, Olympic Day Run, Ημιμαραθώνιος Κρήτης, Spetses Mini Marathon, Navarino Challenge και Ironman 70.3 Greece Costa Navarino να ξεχωρίζουν.

…και εκτός Ελλάδας

Επιπλέον, έχει αναλάβει την ηλεκτρονική χρονομέτρηση και έκδοση αποτελεσμάτων σε δύο ανερχόμενες διεθνείς διοργανώσεις δρόμου, τον Ημιμαραθώνιο και τον Μαραθώνιο του Βουκουρεστίου. Οι δύο αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις 4-5/9 και 30-31/10 αντίστοιχα, με αθρόα συμμετοχή (>10.000) και υψηλές απαιτήσεις, όπου η AAR θα προσδώσει κύρος με την παρουσία της.

Με σεβασμό στα μέτρα

Τα νέα δεδομένα, ωστόσο, απαιτούν πολύ μεγάλη υπευθυνότητα, τόσο από τους διοργανωτές όσο και από τους συμμετέχοντες. Η AAR κινείται πάντα με σοβαρότητα και σεβασμό ακολουθώντας τα ισχύοντα πρωτόκολλα και τις κατευθυντήριες οδηγίες των θεσμών (ΓΓΑ, Υγειονομικές επιτροπές κ.ά.) ώστε να περιοριστεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό ο ρυθμός της διάδοσης της COVID-19 και να μεγιστοποιείται η προστασία συμμετεχόντων, διοργανωτών και εθελοντών.

Για την ηλεκτρονική χρονομέτρηση των αγώνων χρησιμοποιείται η τεχνολογία της κορυφαίας εταιρείας παγκοσμίως My Laps ()(photo credits Δημήτρης Παππάς, Γιώργος Σπύρου και Πάρης Σαρρηκώστας) έ
Για την ηλεκτρονική χρονομέτρηση των αγώνων χρησιμοποιείται η τεχνολογία της κορυφαίας εταιρείας παγκοσμίως My Laps (photo credits Δημήτρης Παππάς, Γιώργος Σπύρου και Πάρης Σαρρηκώστας)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εξαιρετική επίδοση από τον Σγουρό στις ΗΠΑ στα 5.000μ.
Μεγάλο ατομικό ρεκόρ για τον Έλληνα δρομέα
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου: Οι οδηγίες
Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για τους αγώνες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο