Παγκόσμιο ρεκόρ και χρυσό μετάλλιο για τους Γκαβέλα και Γκαραγκάνη!

Το πιο γρήγορο ζευγάρι στα 100μ. στην κατηγορία Τ11

Share

Χρυσό και Παγκόσμιο ρεκόρ

Νέο Παγκόσμιο ρεκόρ και χρυσό μετάλλιο για τον Νάσο Γκαβέλα με τον συνοδό του Σωτήρη Γκαραγκάνη στους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Κατέκτησαν την κορυφή του κόσμου!

Ο Νάσος Γκαβέλας με τον Σωτήρη Γκαραγκάνη τερμάτισαν στην πρώτη θέση του τελικού των 100μ. στους Παρολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο στην κατηγορία Τ11 με νέο παγκόσμιο ρεκόρ 10:82.

Τεράστια επιτυχία για τους δύο Έλληνες αθλητές που επιβεβαίωσαν με τον καλύτερο τρόπο την τρομερή τους κατάσταση!

Θυμίζουμε πως πριν από δύο μέρες στον προκριματικό είχαν πετύχει Παγκόσμιο ρεκόρ με 10.88 για την κατηγορία Τ11.

Ο Νάσος Γκαβέλας είναι ο τυφλός αθλητής μας που γνωρίσαμε μέσα από μία ξεχωριστή συνέντευξη στο runnermagazine.gr, μαζί με τον συνοδό του, Σωτήρη Γκαραγκάνη.

Αξίζει να πούμε, τέλος, πως προπονητής του Νάσου Γκαβέλα είναι ο Νέστορας Κολοβός, ενώ του Σωτήρη Γκαραγκάνη ο Χρήστος Κατσίκας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αφιέρωση του Χαράλαμπου Πιτσώλη μετά τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας
Δείτε τις συγκινητικές δηλώσεις του Έλληνα πρωταθλητή
Katerini Run 2023: Η πόλη έτοιμη για τους δρομείς
Δείτε χρήσιμες πληροφορίες από τη διοργάνωσης
Νεκρός σε τροχαίο ο αθλητής Ντένις Γκιούρα
Ο αθλητής του Εσπέρου Πατρών έχασε τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο