Τελευταία νέα για το 8ο Poikilo Rocky Mountain

Όλα έτοιμα για τον αγώνα με τη δυναμική υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής – Παραλαβή πακέτων συμμετοχής

Share
8ο Poikilo Rocky Mountain

Λίγες μέρες πριν τη διεξαγωγή του 8ου Poikilo Rocky Mountain η διοργάνωση μας δίνει τα τελευταία νέα και τι θα ισχύει για την παραλαβή των πακέτων συμμετοχής:

Όλα έτοιμα για το 8ο Poikilo Rocky Mountain

Στην τελική ευθεία έχει μπει ο αγαπημένος αγώνας των δρομέων ορεινού τρεξίματος. Το 8ο Poikilo Rocky Mountain έρχεται για να συναρπάσει την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021. Ο διοργανωτής Σύλλογος «ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ» και η Περιφέρεια Αττικής σε μια δυναμική συνεργασία έχουν φροντίσει για τις ιδανικές συνθήκες ώστε όλοι οι δρομείς να απολαύσουν τα μοναδικά μονοπάτια του Ποικίλου Όρους σε έναν καταξιωμένο αγώνα.

Κανονισμοί και Πρόγραμμα Αγώνα

Εκκίνηση και τερματισμός του αγώνα στην πλατεία 8ης Μαρτίου στην Πετρούπολη (Ελαιών 224 και Πανοράματος).

8:30 – 9:30 Λειτουργία γραμματείας και παραλαβή αριθμών
10:00 Εκκίνηση μεγάλης διαδρομής
10:30 Εκκίνηση μικρών διαδρομών
14.00 Απονομές Επάθλων

http://www.pdsodysseas.gr/kanonismoi-poikilo-rocky-mountain

Παραλαβή πακέτων συμμετοχής

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής τους :

  • Από τη Γραμματεία του Αγώνα, το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021 από τις 10:00 έως τις 12:00 από το 5ο Δημοτικό Σχολείο Πετρούπολης( Δίπλα στο σημείο εκκίνησης του αγώνα).
  • Την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου από τις 08:30 έως τις 09:30 από το 5ο Δημοτικό Σχολείο Πετρούπολης( Δίπλα στο σημείο εκκίνησης του αγώνα).
Βάση του υγειονομικού πρωτοκόλλου που ισχύει από την ΓΓΑ οι αθλητές για την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής τους θα πρέπει:
  • Να προσκομίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και ισχύει εώς 180 ημέρες μετά τη νόσηση)
  • Να προσκομίσουν πιστοποιητικό προληπτικού ελέγχου (testing): PCR test 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών.
  • Οι ανήλικοι δρομείς (κάτω των 18 ετών) : self test εντός 24 ωρών (συστήνεται να διενεργείται την ημέρα του αγώνα).

http://www.pdsodysseas.gr/igeionomiko-prot

Δηλώσεις

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, κ Γιώργος Πατούλης δήλωσε για τη διοργάνωση: «Η προώθηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής, όπως την εκφράζει το δρομικό και ποδηλατικό κίνημα, ιδίως όταν συνδυάζεται με τη βιωματική επαφή με το περιβάλλον, είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας. Δράσεις όπως το Poikilo Rocky Mountain δίνουν την ευκαιρία στους πολίτες να νιώσουν τη χαρά της άσκησης και παράλληλα να ευαισθητοποιηθούν σε θέματα που αφορούν στην προστασία των δασών της Αττικής μας, αυτών των πνευμόνων πρασίνου που δοκιμάστηκαν σκληρά με τις πρόσφατες πυρκαγιές. Η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο τον αθλητισμό, την άσκηση και την προστασία του περιβάλλοντος – στοιχεία που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής όλων μας. Εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία στη φετινή διοργάνωση.

Οι τρεις διαδρομές του αυθεντικού trail αγώνα: 22,5km, 8km και 4km προκαλούν τους δρομείς να δοκιμάσουν την αντοχή τους και να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μέσα στο μοναδικής ομορφιάς Ποικίλο Όρος με θέα όλη την Αττική.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών, κ. Ανδρέας Λεωτσάκος δήλωσε: «Η Περιφέρεια Αττικής προκρίνει και αγκαλιάζει αθλητικά γεγονότα, όπως το «Poikilo Rocky Mountain » που συνδιοργανώνει με τον ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑ. Δίνεται η ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να αθληθούν και να απολαύσουν τις όμορφες διαδρομές του Ποικίλου Όρους, που αποτελεί για τη Δυτική Αθήνα πραγματικό «πνεύμονα» πρασίνου με υψηλή ποιότητα φυσικών πόρων. Προτεραιότητα του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη είναι η προστασία και ανάδειξη του εμβληματικού αυτού Όρους με σύγχρονες τεχνολογίες και η αξιοποίησή του, ώστε οι πολίτες να μπορούν να απολαμβάνουν το συγκριτικό πλεονέκτημα της Δυτικής Αθήνας. Στόχος είναι η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.»

Δυνατοί υποστηρικτές

Χρυσός χορηγός της διοργάνωσης είναι η η εταιρία E.CO. LIFT που δραστηριοποιείται στο χώρο των ανελκυστήρων. Στο 8ο Poikilo Rocky Mountain οι αθλητές θα απολαύσουν τη θρεπτική αξία και ενέργεια που προσφέρουν οι μπανάνες F.lli Orsero. Το Νερό Ρούβας θα φροντίσει την ενυδάτωση των αθλητών και θα βρίσκεται σε κάθε σημείο της διαδρομής για να δροσίσει και να τονώσει όλους τους συμμετέχοντες. Τα ζαχαροπλαστεία «ΚΑΚΑΛΗΣ» θα προσφέρουν γλυκά κεράσματα και παγωτό τονώνοντας το γλυκαιμικό δείκτη τον αθλητών. Τη μοναδική γεύση των ποικιλιών CAFFE Molinari θα μπορούν να απολαύσουν όλοι όσοι βρεθούν στο χώρο της εκκίνησης και των απονομών.

Με δυναμικό τρόπο δίπλα στην διοργάνωση βρίσκονται η Plasmet ΣΥΛΛΙΓΝΑΚΗΣ και τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Language Academy.

Πρώτο μέλημα της διοργάνωσης είναι η ασφάλεια των αθλητών. Σε ετοιμότητα κατά την διάρκεια του αγώνα θα είναι 2 ασθενοφόρα, 2 γιατροί, 60 περίπου Εθελοντές Διασώστες από τον Ε.Ε.Σ και την Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α και δεκάδες εθελοντές σε σημεία ελέγχου των διαδρομών.

«Ανυπομονούμε για την εκκίνηση του 8ουPoikilo Rocky Mountain γιατί μετά από τρεις αναβολές λόγω πανδημίας θα είναι μια μεγάλη νίκη της αγάπης για ζωή, υγεία και άθληση. Ευχαριστώ την Περιφέρεια Αττικής, το Δήμο Πετρούπολης, τους χορηγούς, υποστηρικτές και τους εθελοντές. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους δρομείς που στήριξαν όλο αυτό το διάστημα τη διοργάνωση και θα σταθούν στη γραμμή εκκίνησης. Αν δεν είχαμε περιορισμό λόγω υγειονομικού πρωτοκόλλου θα σημειώναμε ρεκόρ συμμετοχών. Σας περιμένουμε στο βουνό μας, το Ποικίλο Όρος για να τρέξουμε γεμάτοι θετική ενέργεια και αγάπη για το περιβάλλον» δήλωσε ο πρόεδρος του «Ποδηλατικού Δρομικού Συλλόγου Οδυσσέας» Δημήτρης Ζωναράς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Σάββατο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000μ. - Όλες οι συμμετοχές
Όλα τα φαβορί, πληροφορίες και το LIVE
Φορμάρισμα για Ημιμαραθώνιο
Χρυσές συμβουλές για να φτάσετε το 100% στον αγώνα
Έρχεται το European Running Championships
Ελίτ και ερασιτέχνες δρομείς ενώνονται σε ένα πρωτάθλημα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο