Νέα ημερομηνία για το Ultra Tihio Race

Share

Σε νέα ημερομηνία θα διεξαχθεί το Ultra Tihio Race και συγκεκριμένα από τις 14 ως τις 17 Οκτωβρίου. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

«Μέσα σε ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι η οργανωτική επιτροπή των αγώνων Ultra Tihio Race έκανε σημαντικές προσπάθειες ώστε να ετοιμάσει μια άρτια διοργάνωση για τις 16-19 Σεπτεμβρίου. Η απαγόρευση κυκλοφορίας σε δάση και βουνά που ανακοινώθηκε μέσα στον Αύγουστο μας ανάγκασε να αναστείλουμε τις συντηρήσεις και σηματοδοτήσεις των μονοπατιών αλλά να παραμείνουμε σε εγρήγορση ώστε να προλάβουμε να είμαστε έτοιμοι για την προκαθορισμένη ημερομηνία.

Μετά και την σημερινή ανακοίνωση (27-8-2021) για παράταση της απαγόρευσης για άλλη μια εβδομάδα (μέχρι 3 Σεπτεμβρίου 2021) και με πιθανότητα επέκτασης μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου είναι πλέον ορατό το ενδεχόμενο της απαγόρευσης διεξαγωγής των αγώνων. Με αίσθημα ευθύνης απεναντι στους αθλητές αλλά και σεβασμού της ελληνικής νομοθεσίας αποφασίζουμε την μεταφορά των αγώνων σε νέα ημερομηνία.

Γνωρίζουμε την μακροχρόνια προετοιμασία και τις πολύωρες προπονήσεις που απαιτούνται από τους αθλητές και πάντα θα λειτουργούμε με στόχο την διεξαγωγή των αγώνων όσο δύσκολες και αν είναι οι συνθήκες. Για αυτό μεταφέρουμε την διοργάνωση σε νέα ημερομηνία: 14 – 17 Οκτωβρίου. Όποιος αθλητής δεν επιθυμεί να τρέξει τη νέα ημερομηνία μπορεί με ένα απλό e-mail στο info@tihiorace.gr είτε να ζητήσει την επιστροφή των χρημάτων του είτε την μεταφορά τους για το 2022.

Θυμίζουμε ότι για φέτος οι διαδρομές είναι τρεις: 250χλμ, 165χλμ & 65χλμ. Τα μονοπάτια της Γκιώνας, των Βαρδουσίων, του Παρνασσού και της λίμνης του Μόρνου θα δώσουν μια υπέροχη αγωνιστική εμπειρία στους αθλητές. Οι εγγραφές συνεχίζονται στο www.tihiorace.gr όπου υπάρχουν όλα τα στοιχεία αναλυτικά για τους αγώνες.

Ραντεβού για Ultra περιπέτειες στα μονοπάτια του Τείχιου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Λειτουργία κέντρου εγγραφών
Ο «Μαραθώνιος της Ιστορίας» υποδέχεται δρομείς από όλο τον κόσμο!
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 13-14 Απριλίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο
Χαράλαμπος Πιτσώλης, Παναγιώτα Βλαχάκη, Ανέστης Παπούλιας. Κυνηγώντας το όνειρο υπό τους ήχους του Μότσαρτ
Το τελευταίο άρθρο του Στέφανου Αντωνάκη
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο