Εγγραφές Αυθεντικού Μαραθώνιου Αθήνας

Δείτε πότε θα ξεκινήσουν για όλους τους αγώνες

Share
Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας εκκίνηση

Η αναμονή όπου βρίσκονται οι δρομείς για την εγγραφή τους στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας φαίνεται να τελειώνει. Η διοργάνωση του Αυθεντικού Μαραθώνιου Αθήνας δήλωσε ότι οι εγγραφές θα ξεκινήσουν εντός του Ιουλίου αφού προηγηθεί σχετική ανακοίνωση.

Οι παραπάνω εγγραφές θα ολοκληρωθούν το αργότερο μέχρι τις 25 Οκτωβρίου 2021. Σε περίπτωση που τα όρια συμμετοχής ανά αγώνα δρόμου συμπληρωθούν νωρίτερα από αυτή την ημερομηνία, τότε οι εγγραφές για τον συγκεκριμένο αγώνα θα κλείσουν αυτόματα. Το όριο εγγραφών ανά αγώνα θα προσδιοριστεί τις επόμενες ημέρες ακολουθώντας τις οδηγίες της Πολιτείας.

Επίσης αναμένεται να ανακοινωθεί και το χρονοδιάγραμμα επιστροφών των συνδρομών που εκκρεμούν προς τους δρομείς, οι οποίοι είχαν επιλέξει να ακυρώσουν την εγγραφή τους.

Για τους δρομείς που έχουν εγκαίρως και εγκύρως εγγραφεί μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2021 τυπώνεται ονομαστικός αριθμός συμμετοχής (δηλαδή το ονοματεπώνυμο του δρομέα τυπώνεται επάνω στον αριθμό συμμετοχής). Αυτό ΔΕΝ ισχύει για όσους εγγράφονται  ή για όσους τακτοποιούν την καταβολή της συνδρομής συμμετοχής τους μετά την ημερομηνία αυτή.

Υπενθυμίζουμε ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 13-14 Νοεμβρίου 2021 με τον αγώνα των 10 χλμ. να διεξάγεται το Σάββατο και τους υπόλοιπους αγώνες (Μαραθώνιος, Δυναμικό βάδισμα, Αγώνας 5χλμ., Αγώνας 3χλμ.) να πραγματοποιούνται την Κυριακή.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: https://www.athensauthenticmarathon.gr/

Για να δείτε προπονητικά προγράμματα για όλες τις αποστάσεις πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
L’ Étape Greece by Tour de France presented by SKODA 2024
Ανοιχτή συζήτηση για την αστική και τουριστική ποδηλασία από την ΕΥ ΖΗΝ Greece
Ιστορική Μάχη Ντολμά 2024: Κλείσιμο εγγραφών
Η ανακοίνωση της διοργάνωσης
Άνοιξε "beef" μεταξύ Jacob και Josh Kerr!
Ο Νορβηγός έβαλε φωτιά με τις δηλώσεις του
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο