Ένας πρωταθλητής της ζωής στο νέο RUNNER 123

Έρχεται το νέο τεύχος να οδηγήσει τις προπονήσεις σου

Share

Σε λίγες μέρες θα είναι διαθέσιμο στα περίπτερα όλης της χώρας το νέο RUNNER Magazine 123 (συγκεκριμένα το Σάββατο 6 Μαρτίου στην επαρχία και τη Δευτέρα 8 Μαρτίου στην Αθήνα). Ένα τεύχος που με την πλούσια και ειδική θεματολογία του βοηθά κάθε δρομέα να κάνει το ένα βήμα παραπέρα. Εσύ θέλεις να βελτιώσεις τις επιδόσεις σου;

Πάρε το νέο RUNNER 123 με ΔΩΡΟ τα έξοδα αποστολής
(ισχύει για αποστολές εντός Αττικής)

ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Επιστροφή στη δράση!
Το Special Αφιέρωμα του τεύχους θα σε κάνει να φωνάξεις «αρκετά!». Γιατί αρκετά έμεινες χωρίς προγραμματισμό, εκτός στόχων και πλάνου και, σίγουρα, ήρθε ο καιρός να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου.
Στο Αφιέρωμα μας θα βρεις 9 διαφορετικά Προγράμματα Προετοιμασίας διάρκειας 8 εβδομάδων για 5χλμ., 10χλμ. και Ημιμαραθώνιο ανάλογα με το επίπεδό σου αλλά και τον χρόνο που μπορείς να διαθέσεις!

RUNNER’S TECH: Νέα δεδομένα στην επιλογή παπουτσιών για τρέξιμο!
Με απλό αλλά επιστημονικό τρόπο ο φυσικοθεραπευτής Κώστας Κουλίδης μας εξηγεί τι τελικά πρέπει να κοιτάμε πριν αγοράσουμε το επόμενο μας δρομικό μοντέλο! Ποια είναι τα σωστά κριτήρια, οι πραγματικές κατηγορίες των μοντέλων και τι πρέπει να προσέχουμε!

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ: 32 ετοιμοπόλεμα δρομικά μοντέλα
Και ενώ είδαμε στο παραπάνω άρθρο τι πρέπει να προσέχουμε στην επιλογή ενός δρομικού μοντέλου, ήρθε η ώρα να τα κάνουμε πράξη. Στον Οδηγό Αγοράς του τεύχους παρουσιάζουμε 32 ετοιμοπόλεμα δρομικά μοντέλα έτοιμα να ριχτούν μαζί σας στη “μάχη”! Για κάθε μοντέλο θα βρεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεσαι όπως βάρος, τιμή, drop, τεχνολογίες αλλά και για ποιες χρήσεις είναι ιδανικό!

ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ: Δρομέας στο σώμα, αλλά και στο μυαλό
Μπορεί να ξεκίνησες το τρέξιμο, αλλά είναι πιθανόν να χρειάζεσαι ειδικά κίνητρα που θα σε βοηθήσουν να το συνεχίσεις. Εμείς σου δίνουμε 5 πρακτικές και 5 «εγκεφαλικές» συμβουλές για να γίνει το τρέξιμο, όχι μόνο μία περιστασιακή διέξοδος, αλλά η αγαπημένη σου συνήθεια σε ένα θέμα τεσσάρων σελίδων για τους εκκολαπτόμενους δρομείς, και όχι μόνο!

ΔΙΑΤΡΟΦΗ: Καλύτερη απόδοση σε 5 διατροφικά βήματα
Είτε είσαι νέος δρομέας, είτε μετράς πολλά χιλιόμετρα στη διατροφή πάντα υπάρχει χώρος για βελτίωση. Η Κλινική Διαιτολόγος – Αθλητική Διατροφολόγος, Ειρήνη Μπαμπαρούτση, αναλαμβάνει να σου δείξει τον τρόπο να βελτιώσεις τις επιδόσεις σου κάνοντας 5 ειδικά βήματα στη διατροφή σου, ανάλογα με το επίπεδό σου.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Γιώργος Ανυφαντής
Υπάρχουν πολλοί αθλητές που εντυπωσιάζουν με τις επιδόσεις τους. Υπάρχουν και αυτοί που αναλαμβάνουν το ρόλο του Πρωταθλητή της Ζωής. Ο Γιώργος Ανυφαντής συνδυάζει και τα δύο αποτελώντας ένα ξεχωριστό παράδειγμα αθλητή που ξεχωρίζει για τη στάση ζωής του, τη θέλησή του και την τόλμη του. Μία συνέντευξη που, ίσως, αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα.

Κι ακόμα…
Το RUNNER 123 ξεχωρίζει και για την πλούσια ύλη του με πολλά ενδιαφέροντα θέματα γύρω από το τρέξιμο! Στις σελίδες του θα βρεις

-Ένα δισέλιδο θέμα που παρουσιάζει την πρόσφατη επιστημονική έρευνα που ανέλυσε 16 ελίτ δρομείς και βρήκε τι είναι αυτό που τους κάνει να ξεχωρίζουν.

-Τη συνέντευξη που μας παραχώρησε ο απίθανος 60άρης Tommy Hughes, ο άνθρωπος που έτρεξε Μαραθώνιο 2:27 στα 60 του!

-Την εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Πολιά ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ένωσης Μαραθώνιου και αγώνων δρόμου (AIMS), Πάκο Μποράο.

-Τα τεστ από τρία νέα, κορυφαία μοντέλα, adidas ultraboost 21, asics glideride 2 και Saucony Endorphin Speed όπως τα δοκίμασαν οι testers του RUNNER Magazine!

-Νέα από την αγορά, από τη διεθνή αγωνιστική δράση, και την εγχώρια δρομική πραγματικότητα!

Δες αναλυτικά όλα τα περιεχόμενα του τεύχους

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
La Valette Marathon 2024: Οι Έλληνες
Δείτε τους χρόνους που σημείωσαν στον Μαραθώνιο της Μάλτας
Οι Έλληνες στον Ημιμαραθώνιο της Βαρσοβίας
Δείτε την ελληνική παρουσία στον NN Polmaraton Warszawski
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο