3ο trail Φανερωμένης Χιλιομοδίου – Nέα ημερομηνία

Μεταφέρεται για τον Απρίλιο ο αγώνας

Share

Σε νέα ημερομηνία θα διεξαχθεί το 3ο trail Φανερωμένης Χιλιομοδίου μετά τα νέα μέτρα. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Απριλίου ενώ οι εγγραφές θα ανοίξουν εντός Μαρτίου.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Μεταφέρεται για την Κυριακή 18η Απριλίου η διεξαγωγή του 3ου trail Φανερωμένης Χιλιομοδίου. Σε αυτή τη ρύθμιση προχώρησαν οι οργανωτές,  ο Αλέξανδρος Αθανασόπουλος, «οικοδεσπότης» και διαχειριστής της Freeland  Adventure camp, ο τοπικός Δασικός Συνεταιρισμός και το Σωματείο Εθελοντών Περιβάλλοντος-Πυροπροστασίας «Soste to» εκτιμώντας τις νέες συνθήκες που επιβάλλουν η εξέλιξη της πανδημίας, τα νέα μέτρα πρόληψης/προστασίας, κοκ. Τότε, δλδ. στις 18 Απριλίου, διαφαίνεται δυνατή η διεξαγωγή!

Οι οργανωτές παράλληλα ευχαριστούν όλους όσους πραγματοποίησαν την εγγραφή τους… Ο αριθμός τους ξεπέρασε τις προσδοκίες!!! Όλοι θα λάβουν τις επόμενες ώρες ενημερωτικό e-mail. Εντός αυτού ανάμεσα στα άλλα με «κλικ» σε ειδικό link όσοι επιθυμούν ακύρωση εγγραφής/επιστροφή χρημάτων μπορούν να την πράξουν γρήγορα και εύκολα… Η ηλεκτρονική «πύλη» εγγραφών θα ανοίξει και πάλι εντός Μαρτίου.

Για να δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ημιμαραθώνιος Κρήτης: η γιορτή του αθλητισμού επιστρέφει
Περισσότεροι από 3500 αθλητές από 40 χώρες και 4 ηπείρους θα σταθούν στην εκκίνηση στο Αρκαλοχώρι
Η άσκηση το φάρμακο κατά του καρκίνου του μαστού
Ένα ακόμα από τα οφέλη της άσκησης φροντίζει για την υγεία των γυναικών
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο