3ο trail Φανερωμένης Χιλιομοδίου – Nέα ημερομηνία

Μεταφέρεται για τον Απρίλιο ο αγώνας

Share

Σε νέα ημερομηνία θα διεξαχθεί το 3ο trail Φανερωμένης Χιλιομοδίου μετά τα νέα μέτρα. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Απριλίου ενώ οι εγγραφές θα ανοίξουν εντός Μαρτίου.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Μεταφέρεται για την Κυριακή 18η Απριλίου η διεξαγωγή του 3ου trail Φανερωμένης Χιλιομοδίου. Σε αυτή τη ρύθμιση προχώρησαν οι οργανωτές,  ο Αλέξανδρος Αθανασόπουλος, «οικοδεσπότης» και διαχειριστής της Freeland  Adventure camp, ο τοπικός Δασικός Συνεταιρισμός και το Σωματείο Εθελοντών Περιβάλλοντος-Πυροπροστασίας «Soste to» εκτιμώντας τις νέες συνθήκες που επιβάλλουν η εξέλιξη της πανδημίας, τα νέα μέτρα πρόληψης/προστασίας, κοκ. Τότε, δλδ. στις 18 Απριλίου, διαφαίνεται δυνατή η διεξαγωγή!

Οι οργανωτές παράλληλα ευχαριστούν όλους όσους πραγματοποίησαν την εγγραφή τους… Ο αριθμός τους ξεπέρασε τις προσδοκίες!!! Όλοι θα λάβουν τις επόμενες ώρες ενημερωτικό e-mail. Εντός αυτού ανάμεσα στα άλλα με «κλικ» σε ειδικό link όσοι επιθυμούν ακύρωση εγγραφής/επιστροφή χρημάτων μπορούν να την πράξουν γρήγορα και εύκολα… Η ηλεκτρονική «πύλη» εγγραφών θα ανοίξει και πάλι εντός Μαρτίου.

Για να δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μεγάλα ρεκόρ στο Houston - Απίθανες Keira D' Amato και Sara Hall
Απίθανες επιδόσεις στον Μαραθώνιο και στον Ημιμαραθώνιο του Houston
Πέθανε ο Αλέκος Φασιανός
Πέθανε ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες ζωγράφους
Spetsathlon 2022: Έναρξη εγγραφών
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους multi sport αγώνες των Σπετσών
Back to Top