Chiquita: Νέα εμφάνιση

Η Chiquita παρουσιάζει τα οφέλη των μπανανών για την υγεία με τη νέα θεματική σειρά αυτοκόλλητων

Share

Η Chiquita θέλοντας να ανάδειξει τη διασκεδαστική πλευρά του υγιεινού τρόπου ζωής και το νέο έτος, αποφάσισε τη δημιουργία μιας νέας, limited edition σειράς αυτοκόλλητων, που εστιάζει στα οφέλη της μπανάνας Chiquita. Τα νέα αυτοκόλλητα θα κοσμήσουν εκατομμύρια μπανάνες από τα μέσα Φεβρουαρίου έως και το Μάρτιο.

Τα καινούρια Μπλε Αυτοκόλλητα θα προβάλλουν τον συνδυασμό βασικών βιταμινών και θρεπτικών συστατικών που περιέχουν οι μπανάνες Chiquita, μαζί με λογοπαίγνια όπως «Nature’s Candy Bar» («Η καραμέλα της Φύσης») και «Rush Hour Fuel» («Ενέργεια για την ώρα αιχμής»). Με τον τρόπο αυτό αναδεικνύονται τα πολλαπλά οφέλη αυτού του γευστικού και πολυδιάστατου φρούτου.

Το φρούτο που στηρίζει την υγεία

Η Chiquita ξεκινά μια προσπάθεια να εκπαιδεύσει τους καταναλωτές σχετικά με τα οφέλη για την υγεία και την ευκολία κατανάλωσης που προσφέρουν οι μπανάνες της, καθώς Τα Αυτοκόλλητα με Συστατικά ακολουθούν πιστά τις τρέχουσες τάσεις, καθώς μια πρόσφατη έρευνα που συντόνισε το Πανεπιστήμιο Αμβέρσας στο Βέλγιο και διενεργήθηκε σε δείγμα 11.000 σχεδόν καταναλωτών σε 11 χώρες μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, αναφέρει ότι οι καταναλωτές στράφηκαν εν μέσω πανδημίας στον υγιεινό τρόπο ζωής, μειώνοντας τις δαπάνες τους για έτοιμα γεύματα και αγοράζοντας περισσότερα φρούτα και λαχανικά.»

Η Tina Varjabedian, Διευθύντρια Marketing Βόρειας Αμερικής για την Chiquita δήλωσε: «Η βελτίωση της υγείας και της φυσικής κατάστασης συνεχίζει να παραμένει προτεραιότητα για τους καταναλωτές. Η Chiquita ελπίζει ότι αυτή η σειρά αυτοκόλλητων θα χρησιμεύσει ως μια διασκεδαστική υπενθύμιση ότι η υγιεινή διατροφή δεν είναι απαραίτητα περίπλοκη. Είτε ως σνακ για τον δρόμο ή ως συστατικό σε γευστικές συνταγές, οι μπανάνες Chiquita είναι ένας νόστιμος και απλός τρόπος για να προσθέσετε βασικές βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά σε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής».

Πλούσιες σε απαραίτητες βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, οι απολαυστικές μπανάνες Chiquita μπορούν να συμβάλουν στην επίτευξη ενός ολοκληρωμένου, πιο υγιεινού τρόπου ζωής. Κάθε κίτρινη μπανάνα είναι γεμάτη με φυτικές ίνεςβιταμίνη Β2 και φυσικά σάκχαρα. Αυτά τα θρεπτικά συστατικά βοηθούν τον οργανισμό να αισθάνεται χορτάτος κατά τη διάρκεια της ημέρας και παρέχουν ενέργεια που διαρκεί, χωρίς διακυμάνσεις στα επίπεδα της γλυκόζης. Οι μπανάνες είναι επίσης πλούσιες σε κάλιο, ένα συστατικό ιδιαίτερα σημαντικό στην οικοδόμηση άπαχου μυός και την προστασία της καρδιάς.

Η γλυκιά γεύση και οι πολλαπλές χρήσεις της μπανάνας Chiquita την κάνουν ένα ιδανικό σνακ που μπορείτε να απολαύσετε μόνο του, ενώ παράλληλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πρόσθετο συστατικό σε ένα πλούσιο πρωινό ή ως μια καλύτερη εναλλακτική στο επιδόρπιο. Για να ενθαρρύνει τους λάτρεις της μπανάνας να βρουν νέους και δημιουργικούς τρόπους για να αξιοποιήσουν τις μπανάνες στην κουζίνα, η Chiquita έχει δημιουργήσει μια σειρά από συνταγές με βασικό συστατικό τη μπανάνα, τις οποίες οι λάτρεις της μπορούν να φτιάξουν πολύ εύκολα στο σπίτι.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα συναρπαστικά αυτοκόλλητα επισκεφτείτε το www.chiquita.gr ή τις σελίδες σε Instagram και Facebook.

Σχετικά με τη Chiquita

Οι μπανάνες Chiquita έχουν παρουσία στην ελληνική αγορά από τη δεκαετία του ’70 και μέχρι σήμερα αποτελούν τις πιο ποιοτικές μπανάνες της αγοράς και την Νο1 προτίμηση των Ελλήνων καταναλωτών. Εκτός από τις γνωστές σε όλους μπανάνες η Chiquita παράγει και εμπορεύεται ανανάδες. Υπό την ευθύνη της Chiquita στην Ελλάδα βρίσκονται οι αγορές των Βαλκανίων και της Κύπρου.

Σκοπός της Chiquita είναι να κερδίζει τις καρδιές και το μυαλό των καταναλωτών δημιουργώντας επώνυμα και πάνω απ’ όλα υγιεινά προϊόντα. Σύμμαχος της Chiquita είναι η αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα της ποιότητας που την διαφοροποιεί σε κάθε βήμα από την καλλιέργεια μέχρι τα προϊόντα της να φτάσουν στους καταναλωτές.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site: https://www.chiquita.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με το PUMA Fast-R Nitro Elite 2, θα φτάσεις εκεί που θες: στην κορυφή!
Επιστροφή ενέργειας και αντικραδασμική προστασία για δρομείς υψηλών επιδόσεων
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο