Διαγωνισμός: Κρέμασέ τα!

Το 2021 δώσε στα μετάλλιά σου τη θέση που τους αξίζει

Share

Νικητές διαγωνισμού:
@konstas.papadopoulos28
@pantazi.p

Η DimElCut* σε συνεργασία με το RUNNER MAGAZINE δίνουν την ευκαιρία σε έναν φίλο και μία φίλη δρομέα να τα βάλουν όλα σε τάξη τη νέα χρονιά.

Ο διαγωνισμός, που διεξάγεται μέσω του λογαριασμού του RUNNER MAGAZINE στο Instagram θα βγάλει δύο νικητές (έναν άντρα και μία γυναίκα) που θα προκύψουν από κλήρωση, κερδίζοντας ο καθένας από αυτούς μία ειδική κρεμάστρα μεταλλίων.

Η κάθε κρεμάστρα είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο 2,5 χιλιοστών σε διάσταση 60 εκ. που χωρά 22-28 μετάλλια, ενώ είναι βαμμένη με ηλεκτροστατική βαφή για την μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο. Και φυσικά έρχονται να τραβήξουν όλα τα βλέμματα είτε πιστεύεις στο KEEP RUNNING είτε φροντίζεις ώστε NEVER GIVE UP.

Και το σημαντικότερο; Η κρεμάστρα δεν κάνει διακρίσεις και μπορεί να δεχθεί όσα μετάλλια απόκτησες με μόχθο ή με σχετική ευκολία, με μεγάλη προσπάθεια ή από τύχη, με την απλή συμμετοχή σε έναν αγώνα ή από τη θέση που πήρες σε ένα βάθρο, και αφήνει και χώρο στα καλύτερα που έρχονται!

Πώς θα γίνει αυτό;

1. Κάνε Like στο Post στο Instagram
2. Κάνε Follow στο runnermagazine.gr
3. Κάνε tag 2 φίλους σου

*Αν είσαι από αυτούς που δεν μπορούν να περιμένουν επικοινώνησε με την DimElCut στο τηλ.: 6979444316 και κάνε δική σου την κρεμάστρα που ταιριάζει στο στιλ σου.

Πληροφορίες

– Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από την Τρίτη 12 ως την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου.

– Για τη συμμετοχή θα πρέπει να γίνουν τα βήματα που περιγράφονται παραπάνω.

– Μετά τη λήξη του διαγωνισμού θα γίνει κλήρωση που θα αναδείξει δύο νικητές (έναν άντρα και μία γυναίκα) οι οποίοι θα ειδοποιηθούν με μήνυμα για τη διαδικασία παραλαβής του δώρου τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα μυστικά της κατηφόρας
Συμβουλές για να τις κατακτήσετε
18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Συνέντευξη τύπου
Η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία έτοιμες να υποδεχθούν 17.000 δρομείς!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο