Ladies Run Viral

Φέτος, ο πιο όμορφος αγώνας ξεδιπλώθηκε online και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τα Χριστούγεννα!

Share

Αθλήτριες και πρωταθλήτριες του στίβου όπως η Ντενίζ Δημάκη, η Ζωή Ανδρικοπούλου, η Κατερίνα Μπερδούση, η Αγγελική Κουτελέκου, η Χριστίνα Σαμπατακάκη, η Αναστασία Μαρινάκου ξεχώρισαν στον πρωτότυπο online αγώνα

Ο πιο λαμπερός θεσμός του τρεξίματος επέστρεψε εν μέσω lockdown με μια διαφορετική αναμέτρηση:
Εκατοντάδες ladies αλλά και αρκετοί gentlemen έτρεξαν στο Ladies Run VIRAL, στηρίζοντας γυναίκες που έχουν ανάγκη, και γεμίζοντας τα social media με όμορφες εικόνες!

Celebrities και influencers όπως η Κάτια Δέδε, η Μυρτώ Κάζη, η Ελισάβετ Κτσαμάκη, η Δωροθέα Μερκούρη, η Ειρήνη Κολιδά, η Πηγή Δεβετζή, έδωσαν το καλό παράδειγμα συμμετέχοντας
στο Ladies Run VIRAL

Ένας διαφορετικός αγώνας

Κάθε Lady κατέβαλε  τη δική της προσπάθεια σε διαδρομή, ημέρα και ώρα που είχε η ίδια επιλέξει. Οι Ladies έτρεξαν με ασφάλεια στα ομορφότερα σημεία της Ελλάδας αλλά και στις Βρυξέλλες, στο Λονδίνο και στη Βαρκελώνη!

Οι επιδόσεις ελέγχθηκαν και καταχωρήθηκαν από την εταιρεία που αναλαμβάνει τον Μαραθώνιο της Αθήνας.

Νικήτριες -εκτός συναγωνισμού- αναδείχθηκαν:

-Στην πρώτη θέση η Παναγιώτα Τόκα, με χρόνο 18΄09΄΄.
-Στην δεύτερη θέση η Ντενίζ Δημάκη, με χρόνο 18΄22΄΄ .
-Στην τρίτη θέση η Μαριάννα Βλαχογιάννη, με χρόνο 18΄50΄΄.

Το νέο concept είχε στην καρδιά του ένα στυλάτο Application, μέσα από το οποίο όλες οι πληροφορίες για τον αγώνα ήταν διαθέσιμες στο smartphone της κάθε συμμετέχουσας.

Μέσα από το App η κάθε Lady μπορούσε να βελτιώσει το χρόνο της, να ανεβάσει μια selfie, να κάνει nominate μια φίλη, να κατεβάσει το αναμνηστικό της δίπλωμα κ.ο.κ.

Έτσι, η προπόνηση, η χαρά της ημέρας του αγώνα, η εκκίνηση και φυσικά ο τερματισμός με το Virtual μετάλλιο στο στήθος, γέμισαν τα timelines των Ladies δίνοντας fit & stylish τόνο στα social media για πολλές μέρες, σε μια δύσκολη περίοδο για την κοινωνία.

Gentlemen στην Ελλάδα και στο εξωτερικό όπως οι Georgios Schen, Νικόλας Μπαρελιέ, Νικόλας και Γιώργος Τζερεμές, Κίμων Φραγκάκης, Αλέξανδρος Παπανδρέου, Απόστολος Χρυσαφέλης, Γιάννης Σκορδάς, Γρηγόρης Σουβατζόγλου, έτρεξαν προς τιμήν μιας lady

Gentlemen στο Ladies Run VIRAL

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταμάτησαν στο App, αφού για πρώτη φορά στο θεσμό δόθηκε η δυνατότητα και σε άνδρες να συμμετάσχουν (εκτός συναγωνισμού), τρέχοντας για μια Lady! Οι κύριοι ανακοίνωναν στα Social Media την κυρία για την οποία θα έτρεχαν, και εκείνη με τη σειρά της παρέλαβε το αναμνηστικό Gοodie Bag με το επίσημο Τ-shirt ως ενθύμιο, στο σπίτι της.

Στους άνδρες, ξεχωρισαν:
-Στην πρώτη θέση ο Κωνσταντίνος Αγγελακόπουλος, με χρόνο 18΄24΄΄.
-Στην δεύτερη θέση ο Απόστολος Χρυσαφέλης, με χρόνο 18΄33΄΄.
-Στην τρίτη θέση ο Ηλίας Λυμπέρης, με χρόνο 20΄37΄΄.

To επίσημο T-shirt του αγώνα ήταν φέτος κοραλί,
το οποίο έλαβε κάθε συμμετέχουσα με κούριερ στο σπίτι της.

Όμορφα δώρα και πλούσιες κληρώσεις

Παρά τις αναπόφευκτες καθυστερήσεις στις αποστολές κούριερ λόγω της γιορτινής περιόδου και κυρίως λόγω της πανδημίας, οι συμμετέχουσες έλαβαν ως δώρο ένα μεσάτο τεχνικό T-shirt σε θηλυκή γραμμή, με εκτυφλωτικό κοραλί χρώμα και το σήμα του Ladies Run VIRAL στο στήθος. Μια χαρούμενη ανάμνηση από μια δύσκολη χρονιά! 

Ακόμα, κάθε συμμετέχουσα κέρδισε αυτομάτως ένα δωρεάν διαδικτυακό μάθημα Pilates, με την Μάντη Περσάκη, μέσω της Πλατφόρμας ΖΟΟΜ.

Η Samsung, ο Χρυσός Χορηγός του θεσμού προσέφερε σε κλήρωση το κορυφαίο Smartphone της αγοράς -ένα Galaxy S20 FE, το πιο stylish smartwatch Galaxy Watch2, και ένα ζευγάρι πρωτοποριακά Galaxy Buds Live

Η Samsung, ο Χρυσός Χορηγός του θεσμού προσέφερε σε κλήρωση το κορυφαίο Smartphone της αγοράς -ένα Galaxy S20 FE, το πιο stylish smartwatch Galaxy Watch2, και ένα ζευγάρι πρωτοποριακά Galaxy Buds Live!

Ακόμα, ο διεθνώς διακεκριμένος γλύπτης VALAES προσέφερε τρία πολύτιμα, χρυσά δεντράκια – ελιές που κληρώθηκαν σε ισάριθμες τυχερές Ladies.

Τέλος, η fitness expert Μάντη Περσάκη, προσέφερε 5 δωρεάν μηνιαίες συνδρομές σε τυχερές Ladies για μαθήματα της επιλογής τους (Pilates, Μυική Ενδυνάμωση, Stretching, Yoga, ή Kick Boxing) μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ.

Κορυφαίοι υποστηρικτές

Και φέτος, τρέξαμε και κατακτήσαμε τους στόχους μας, παρέα με τις συσκευές Galaxy της Samsung, που ήταν ο Χρυσός Χορηγός του Ladies Run για 5η χρονιά! Ο απόλυτος σύμμαχος ευεξίας Galaxy Watch2, τα εξαιρετικά ελαφριά ασύρματα ακουστικά Galaxy Buds Live και το νέο πανίσχυρο smartphone Galaxy S20 FE, έγιναν ο ιδανικός σύντροφος της κάθε runner, αναβαθμίζοντας την εμπειρία άσκησης, και βοηθώντας την να πετύχει ακόμη καλύτερες επιδόσεις.

Το ΘΕΟΝΗ, το πιο βραβευμένο ελληνικό νερό διεθνώς, ήταν ο Hydration partner του Ladies Run VIRAL.

Σε όλη την περίοδο της προπόνησης και βέβαια την ημέρα του αγώνα, το ΘΕΟΝΗ μας χάρισε άμεση ενυδάτωση χάρη στο αλκαλικό του pH. To Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, το πιο βραβευμένο ελληνικό νερό στον κόσμο με 23 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας, ήταν ξανά ο επίσημος Hydration Partner του θεσμού και σε κάθε goodie bag υπήρχε μια δροσιστική φιάλη.

Το Ladies Run VIRAL στηρίζουν τα προϊόντα Arla Protein που βοηθούν στη διατήρηση και αύξηση της μυικής μάζας.

Για μια ακόμα χρονιά οι Ladies έτρεξαν και με τη δύναμη των προϊόντων Arla Protein. Eίναι μια σειρά γευστικών και θρεπτικών γαλακτοκομικών προϊόντων για ανθρώπους που βρίσκονται καθημερινά σε κίνηση και χρειάζονται λίγη περισσότερη ενέργεια. Η φυσική πρωτεΐνη γάλακτος, σε συνδυασμό με την προπόνηση, βοηθά στην αύξηση και διατήρηση της μυϊκής μάζας.

Τέλος, από το 2016, το ΙΑΣΩ, ένας θεσμός της Υγείας ειδικά για Ladies, είναι στο πλευρό του αγώνα των γυναικών με φροντίδα και υπευθυνότητα. Και φέτος στο προσωπικό Goodie Bag της κάθε lady υπήρχε mia Gift Card αξίας 30 ευρώ, προσφορά της κορυφαίας Μαιευτικής-Γυναικολογικής Κλινικής.

Μέσω το Application, οι συμμετέχουσες καταχωρούσαν το χρόνο τους και είχαν την ευκαιρία να βελτιώσουν την επίδοση τους ως τη λήξη του αγώνα.

Το Μήνυμα της προσφοράς

Σε μια εποχή που όλοι μας αναζητάμε εναλλακτικούς τρόπους ενδυνάμωσης, απόδρασης και προσωπικής βελτίωσης, εκατοντάδες γυναίκες έδωσαν ξανά το παράδειγμα. Πετυχαίνοντας έναν έντονα συμβολικό στόχο για τον εαυτό τους!

Από το 2012 το Ladies Run έχει προσφέρει πάνω από 25.000€ σε φιλανθρωπίες. Και φέτος, 4€ (μείον ΦΠΑ) από κάθε συμμετοχή κόστους 10€, θα διατεθούν στο σωματείο ΔΕΣΜΟΣ, για να στηριχθούν ευπαθείς ομάδες γυναικών.

Με αυτές τις αξίες στην καρδιά, ο αγώνας ολοκληρώθηκε λίγα 24ωρα πριν από τα Χριστούγεννα, προσφέροντας μια νότα ευεξίας, ζεστασιάς και αισιοδοξίας.

Με την προσδοκία το 2021 να είναι μια χρονιά γεμάτη δράση και υγεία, οι Ladies ευχήθηκαν καλή αντάμωση το φθινόπωρο στην Astir Beach, στο Official Hub του θεσμού!

Από το 2012 το Ladies Run έχει προσφέρει πάνω από 25.000€ σε φιλανθρωπίες. Και φέτος, 4€ (μείον ΦΠΑ) από κάθε συμμετοχή κόστους 10€, θα διατεθούν στο σωματείο ΔΕΣΜΟΣ, για να στηριχθούν ευπαθείς ομάδες γυναικών.
Το νέο concept είχε στην καρδιά του ένα στυλάτο Application, μέσα από το οποίο όλες οι πληροφορίες για τον αγώνα ήταν διαθέσιμες στο smartphone της κάθε συμμετέχουσας.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο