Dina’s Bakery & ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ

Ολοκληρώθηκε η γευστική συνεργασία της σεφ Ντίνας Νικολάου με τα ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ

Share

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ μας ενημερώνει για την ολοκλήρωση του γευστικού της ταξιδιού σε συνεργασία με τη σεφ Ντίνα Νικολάου. Ακολουθεί το σχετικό δελτίο:

«Το 2020 ήταν μια ακόμα χρονιά εποικοδομητικής συνεργασίας για την Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ και την καταξιωμένη σεφ Ντίνα Νικολάου, αφού απολαύσαμε την υπέροχα γευστική τηλεοπτική συνεργασία τους μέσω της εκπομπής Dina’s Bakery στο MEGA.

Την επιτυχημένη τηλεοπτική εκπομπή, Dina’s Bakery, «αγκάλιασε» το κοινό τη φετινή τηλεοπτική χρονιά αναδεικνύοντάς την ως αγαπημένη συνήθεια του Σαββατοκύριακου. Η αμεσότητα της εξαιρετικής σεφ Ντίνας Νικολάου με το κοινό, οι νόστιμες συνταγές της αλλά και τα «μυστικά» της ήταν τα συστατικά της επιτυχημένης τηλεοπτικής εκπομπής την οποία στήριξε θερμά η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ. Τα ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ πρωταγωνίστησαν σε πολλές από τις λαχταριστές συνταγές της σεφ και έγιναν πηγή έμπνευσης για μοναδικά πιάτα που συνδυάζουν γεύση, κορυφαία ποιότητα και θρεπτική αξία.

Η συνεργασία της Βιομηχανίας Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ με τη σεφ Ντίνα Νικολάου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις,  καθώς η σεφ ανάδειξε με το δικό της μοναδικό τρόπο την ταυτότητα των ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ που σχεδόν έναν αιώνα τώρα βρίσκονται σε κάθε τραπέζι χαρίζοντας εμπειρίες γευστικής απόλαυσης. 

Ακολουθήστε μας στο https://www.facebook.com/heliospasta και στο https://www.instagram.com/heliospasta/

#delicious #helios #heliospasta #pastastories #fine_flavours #menoumespiti #mageirevoume_spiti #ηλιος #ζυμαρικα #ζυμαρικαΗΛΙΟΣ #συνταγες #μεσογειακεςσυνταγες #ηλιομαγειρέματα #welovepasta #weloveHelios #ζυμαρικά_ΗΛΙΟΣ  

Λίγα λόγια για τη Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ ιδρύθηκε το 1932 έχοντας ως όραμα την ανώτερη ποιότητα και την πρωτοπορία. Με περισσότερα από 85 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην αγορά εντός κι εκτός συνόρων, η ΗΛΙΟΣ διαθέτει δίκτυο διανομής πανελλαδικής κάλυψης και πραγματοποιεί εξαγωγές και στις 5 ηπείρους. Η εταιρεία ΗΛΙΟΣ δημιουργώντας υψηλής ποιότητας ζυμαρικά και καινοτόμα προϊόντα έχει κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της και επενδύει συνεχώς σε ανθρώπινο δυναμικό, και νέους τεχνολογικούς εξοπλισμούς για την κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης και τις απαιτήσεις του σύγχρονου ανθρώπου. Πολλά από τα προϊόντα της εταιρείας έχουν διακριθεί σε διαγωνισμούς για τη γεύση και την ποιότητα τους ενώ συσκευασίες ΗΛΙΟΣ έχουν επίσης βραβευτεί για το σχεδιασμό τους.

Δείτε περισσότερα στο https://www.heliospasta.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Σάββατο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000μ. - Όλες οι συμμετοχές
Όλα τα φαβορί, πληροφορίες και το LIVE
MoraitisRun 2024
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο