Με επιτυχία ο πρώτος Virtual Μαραθώνιος Αθήνας

Ευχαριστήριο μήνυμα της διοργάνωσης και χρήσιμα στοιχεία για τον φετινό αγώνα

Share

Με ένα ξεχωριστό μήνυμα η διοργάνωση του Virtual Μαραθώνιου Αθήνας, που ολοκληρώθηκε στις 29 Νοεμβρίου, θέλησε να ευχαριστήσει τους συμμετέχοντες της φετινής, ξεχωριστής αγωνιστικής εμπειρίας.
Δείτε τη σχετική ανακοίνωση και χρήσιμα στοιχεία για τον αγώνα:

«Η ακύρωση των μεγάλων δρομικών γεγονότων μας δεν σταμάτησε τη δυναμική ροή και ανάγκη για άθληση της δρομικής μας κοινότητας, καθώς πάνω από 7.000 δρομείς γράφτηκαν σε αυτή την virtual έκδοση του Μαραθωνίου Αθήνας.

Χαιρόμαστε πολύ που αγκαλιάσατε τη νέα αυτή προσπάθεια του ΣΕΓΑΣ και της Οργανωτικής Επιτροπής του Μαραθωνίου Αθήνας, και σας ευχαριστούμε πολύ που στηρίξατε και συμμετείχατε σε αυτόν τον διαφορετικό αγώνα!

Ευχαριστούμε, επίσης, όσους συντέλεσαν στη διεξαγωγή του Virtual Μαραθωνίου, το προσωπικό του ΣΕΓΑΣ, τους συνεργάτες και χορηγούς μας, και τους εθελοντές μας.

Οι συμμετοχές στους τρεις διαθέσιμους αγώνες δρόμου (Μαραθώνιος Δρόμος, 5χλμ, 10χλμ) μοιράστηκαν περίπου ισόποσα, ενώ οι δρομείς από το εξωτερικό έφτασαν το 25% του συνόλου των εγγραφών μας, με την πλειοψηφία αυτών να είναι εντός Ευρώπης.

Μπορεί να ήμασταν σε απόσταση, αλλά τρέξαμε όλοι «μαζί»!

Ελπίζουμε το 2021 να μπορέσουμε να συναντηθούμε όλοι παρέα σε μία μεγαλύτερη από ποτέ διοργάνωση του Αυθεντικού Μαραθωνίου στις 13-14 Νοεμβρίου!

Επισκεφτείτε το ανανεωμένο Athens Marathon e-shop και προλάβετε τις καλύτερες προσφορές!

Το e-shop του “Μαραθώνιος Αθήνας. Ο Αυθεντικός” επαναλειτουργεί ανανεωμένο, με περισσότερα είδη, προσφορές αλλά και το νέο αναμνηστικό μπλουζάκι του Virtual Run 2020.

Μπείτε τώρα, παραγγείλτε το συλλεκτικό αυτό μπλουζάκι, είτε στην casual έκδοση του είτε στην αθλητική, και κερδίστε 20% έκπτωση σε όλες τις υπόλοιπες αγορές σας.

Στην προσφορά αυτή περιλαμβάνεται ατομική, οικολογική συσκευασία δώρου και αριθμημένη κάρτα γνησιότητας με το δικό σας προσωποιημένο μήνυμα, ξεχωριστά για κάθε είδος που θα επιλέξετε.

Κάντε τώρα ένα αυθεντικό δώρο αγάπης στον εαυτό σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα συνδυάζοντας το “Μαραθώνιό” πνεύμα σας με αυτό των Χριστουγέννων».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Την Κυριακή 10/12 το Ευρωπαϊκό ανωμάλου - Οι συμμετοχές
Οι κορυφαίοι Ευρωπαίοι αντοχιτζήδες συναντιούνται
2ος στο Παγκόσμιο 24 ωρών ο Φώτης Ζησιμόπουλος!
Μεγάλη διάκριση για τον Έλληνα ημεροδρόμο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο