Οι Virtual αγώνες που «τρέχουν»

Οι επιλογές του δρομέα που δεν σταματά ποτέ

Share

Ο Νοέμβριος είναι κατεξοχήν μήνας που κανονικά θα γεμίζαμε τις Κυριακές μας με αγώνες. Κάτι τέτοιο καλείται να κάνει και στην νέα covid εποχή δίνοντάς μας επιλογές για τη συμμετοχή σε Virtual αγώνες. Δείτε παρακάτω τις επιλογές που έχουν οι δρομείς που δεν σταματούν να τρέχουν ποτέ…

Virtual Μαραθώνιος Αθήνας

Ο μεγαλύτερος αγώνας της χώρας μας στη νέα του μορφή έχει ξεκινήσει στις 8 Νοεμβρίου, προσφέροντας όλες τις αποστάσεις του αυθεντικού αγώνα σε ψηφιακή μορφή. Οι εγγραφές ήταν προγραμματισμένες να κλείσουν στις 23 Νοεμβρίου, αλλά λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος από τους δρομείς η διοργάνωση αποφάσισε την παράταση του αγώνα. Έτσι οι δρομείς θα μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους ως τις 27 Νοεμβρίου και να ανεβάζουν τα αποτελέσματά τους έως τις 29 Νοεμβρίου.
Πάτησε εδώ για να δεις περισσότερα.

Virtual 38ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 10χλμ.

Ο ιστορικός αγώνας του ΣΔΥ Αθήνας, προσαρμόζεται στα δεδομένα της εποχής, προσφέροντας τη δυνατότητα στους φίλους του, σε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, να συμμετάσχουν σε ασφάλεια στην ψηφιακή έκδοση του αγώνα. Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει από το Σάββατο 21 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου, ενώ οι δρομείς θα μπορούν να ανεβάζουν τα αποτελέσματά τους από την Κυριακή 22 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου.
Πάτησε εδώ για να δεις περισσότερα.

Ladies Run Viral

Με την προτροπή να αφήσουμε για λίγο πίσω μας το Virus, και να κάνουμε το Ladies Run, Viral!,  η διοργάνωση καλεί όλες τις φίλες δρομείς να συμμετέχουν και φέτος στην ψηφιακή, αυτή τη φορά, γιορτή.
Οι εγγραφές για τον αγώνα των 5χλμ. έχουν ξεκινήσει από τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου και θα διαρκέσουν ως την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου, ενώ οι δρομείς θα μπορούν να ανεβάζουν τα αποτελέσματά τους από την Κυριακή 29 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου.
Πάτησε εδώ για να δεις περισσότερα.

3o Olympic Day Run – Virtual Run 2020

O μοναδικός Ολυμπιακός Αγώνας Δρόμου (Olympic Day Run) της χώρας, ο οποίος διοργανώνεται με την αιγίδα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής για τον εορτασμό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας και φέρει τη σφραγίδα των Ολυμπιακών κύκλων, δίνει στους δρομείς τη δυνατότητα, να τρέξουμε με ασφάλεια, από οποιοδήποτε σημείο της χώρας και να λάβουμε μέρος στην παγκόσμια γιορτή για τις Ολυμπιακές αξίες, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα την πολιτιστική κληρονομιά της χώρας μας διεθνώς!
Ειδικά για την πόλη της Θεσσαλονίκης και για το ψηφιακό Olympic Day Run GREECE, η Οργανωτική Επιτροπή του 3ου Olympic Day Run GREECE προτείνει μια από τις ομορφότερες διαδρομές της πόλης για τρέξιμο, ώστε ο δρομέας να απολαύσει τα σπουδαιότερα μνημεία της πόλης και ταυτόχρονα τον θαλάσσιο ορίζοντα, από τον πεζόδρομο της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης. Ωστόσο ο κάθε δρομέας έχει την ελευθερία να τρέξει, σε όποια διαδρομή επιθυμεί και έχει πρόσβαση. Οι δρομείς από άλλες πόλεις έχουν τη δυνατότητα να τρέξουν σε διαδρομή της επιλογής τους και να αναδείξουν τα υπέροχα μνημεία του δικού τους τόπου.
Το ψηφιακό Olympic Day Run θα διεξαχθεί από 29 Οκτωβρίου μέχρι 12 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00μ.μ.
Πάτησε εδώ για να μάθεις περισσότερα. http://olympicdayrun.gr/

AONM 1st Virtual Run

H AONM προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες και μας καλεί όλους, όπου και αν βρισκόμαστε, να τρέξουμε σε όποια από τις διαδρομές του αγώνα θέλουμε και να μεταδώσουμε παντού την ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΩΝ.
Ο πρώτος Virtual αγώνας της ΑΟΝΜ θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020 έως και το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020. Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει στη διοργάνωση, θα πρέπει αρχικά να κάνει ηλεκτρονική εγγραφή και στη συνέχεια να τρέξει σε όποια από τις διαδρομές του αγώνα όσες φορές θέλει.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες 3, 5 & 10χλμ., Ημιμαραθώνιο, Μαραθώνιο και αγώνα 50χλμ.
Πάτησε εδώ για να δεις περισσότερα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H Helen Obiri μας παρουσίασε το... μέλλον της Οn στην Βοστόνη
Δείτε το μοντέλο που φόρεσε στον Boston Marathon
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Λειτουργία κέντρου εγγραφών
Ο «Μαραθώνιος της Ιστορίας» υποδέχεται δρομείς από όλο τον κόσμο!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο