Virtual – 38ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας

Ξεκινούν στις 21/11 οι εγγραφές για τη virtual έκδοση του αγώνα

Share

Ο ιστορικός αγώνας του Σ.Δ.Υ. Αθήνας, προσαρμόζεται στα δεδομένα της εποχής και έτσι φέτος προσφέρει τη δυνατότητα στους φίλους του,  σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, να συμμετάσχουν με ασφάλεια στον Virtual 38ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ.

Πρωταρχικό μέλημα της διοργάνωσης, είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και η στήριξη της εφαρμογής των μέτρων της πολιτείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Covid -19.

Σύσσωμη η δρομική κοινότητα έχει αυτή την περίοδο δύο επιθυμίες. Το τέλος αυτής της τραγικής περιόδου για εκατοντάδες χιλιάδες συνανθρώπους μας που υποφέρουν από τον κορωνοϊό και την επιστροφή στην καθημερινότητα και τους αγώνες μας.

Τον αγώνα αυτό τον δίνουμε ο καθένας μας ξεχωριστά, με υπευθυνότητα και ακολουθώντας όλους τους κανόνες προστασίας και υγιεινής, αλλά και παράλληλα όλοι μαζί ενωμένοι.

Στόχος της διοργάνωσης είναι δυναμώσει το ηθικό όλων των δρομέων και παράλληλα να τονιστεί η αναγκαιότητα της υπεύθυνης στάσης απέναντι στον εαυτό μας και το κοινωνικό σύνολο.

Επιπλέον μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την στήριξη της μικρής Αναστασίας.

Ο Virtual αγώνας θα πραγματοποιηθεί από την Κυριακή 22 Νοεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου και  θα συμπεριλαμβάνει την χιλιομετρική απόσταση των 10 χλμ. όση και η ιστορική παραλιακή διαδρομή από το ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά έως την Γλυφάδα και επιστροφή.

Ο αγώνας έχει πάρει παράταση και έτσι οι εγγραφές θα διαρκέσουν ως την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου ενώ θα μπορεί να ολοκληρώσει τον αγώνα ως τις 13 Δεκεμβρίου.

Πως θα λάβω μέρος; Δείτε τη διαδικασία πατώντας εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο