Έκτακτο: Ματαιώνεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθώνιου

Για το 2021 το επόμενο ραντεβού

Share

Την ματαίωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μαραθώνιου αποφάσισε ο ΣΕΓΑΣ λόγω της συνεχιζόμενης επιβαρυμένης κατάστασης λόγω covid-19.
Να υπενθυμίσουμε ότι το Πανελλήνιο Πρωταθλήματος Μαραθώνιου είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στον Σχινιά (όπου είχε διεξαχθεί και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθώνιου) με περιορισμένο αριθμό αθλητών και με συγκεκριμένα μέτρα ασφαλείας.

Το πρωτάθλημα γίνεται παραδοσιακά την ίδια μέρα με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και θα αποτελούσε το μοναδικό αθλητικό event του με συμμετοχή αθλητών.

Aναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ:
«Μετά τις σχετικές ανακοινώσεις και την εξειδίκευση των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιά, από τον ΣΕΓΑΣ ανακοινώνεται ότι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου δρόμου, που επρόκειτο να διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 8 Νοεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του Σχινιά ματαιώνεται.
Ο ΣΕΓΑΣ εκφράζει την λύπη του γι’ αυτή την εξέλιξη, που στερεί από τους Αθλητές μας των μεγάλων αποστάσεων, μια ακόμη σημαντική διοργάνωση, για την οποία έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα».

Τελικά, και οι κορυφαίοι Έλληνες αθλητές του Μαραθώνιου θα δώσουν το ραντεβού τους το 2021, στη γραμμή εκκίνησης στο Μαραθώνα αυτή τη φορά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ultra Tihiorace 2021
Δείτε το μεταγωνιστικό δελτίο της διοργάνωσης
13ος Αγώνας Ορεινού Δρόμου «ΑΡΜΑ ΠΑΡΝΗΘΑΣ» - μεταγωνιστικό δελτίο
Οι δρομείς πιστοί στο ραντεβού τους στην Δυτική Πάρνηθα
Δείτε live τα αποτελέσματα του Σαββάτου 23/10
Παρακολουθήστε ζωνταντά τα αποτελέσματα των αγώνων της σημερινής ημέρας
Back to Top