Έκτακτο: Ματαιώνεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθώνιου

Για το 2021 το επόμενο ραντεβού

Share

Την ματαίωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μαραθώνιου αποφάσισε ο ΣΕΓΑΣ λόγω της συνεχιζόμενης επιβαρυμένης κατάστασης λόγω covid-19.
Να υπενθυμίσουμε ότι το Πανελλήνιο Πρωταθλήματος Μαραθώνιου είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στον Σχινιά (όπου είχε διεξαχθεί και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθώνιου) με περιορισμένο αριθμό αθλητών και με συγκεκριμένα μέτρα ασφαλείας.

Το πρωτάθλημα γίνεται παραδοσιακά την ίδια μέρα με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και θα αποτελούσε το μοναδικό αθλητικό event του με συμμετοχή αθλητών.

Aναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ:
«Μετά τις σχετικές ανακοινώσεις και την εξειδίκευση των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιά, από τον ΣΕΓΑΣ ανακοινώνεται ότι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου δρόμου, που επρόκειτο να διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 8 Νοεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του Σχινιά ματαιώνεται.
Ο ΣΕΓΑΣ εκφράζει την λύπη του γι’ αυτή την εξέλιξη, που στερεί από τους Αθλητές μας των μεγάλων αποστάσεων, μια ακόμη σημαντική διοργάνωση, για την οποία έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα».

Τελικά, και οι κορυφαίοι Έλληνες αθλητές του Μαραθώνιου θα δώσουν το ραντεβού τους το 2021, στη γραμμή εκκίνησης στο Μαραθώνα αυτή τη φορά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Puma Glyfada Flagship Store: Grand Opening
Celebrities, influencers, και εκπρόσωποι των media στο experiential opening event της PUMA
Έρχεται το European Running Championships
Ελίτ και ερασιτέχνες δρομείς ενώνονται σε ένα πρωτάθλημα
Την Δευτέρα για 128η φορά ο Boston Marathon
Κορυφαίες συμμετοχές στην Βοστόνη
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο