Κορυφαίοι Έλληνες πρωταθλητές στέλνουν το μήνυμά τους σε όλους τους δρομείς

Μένουμε ασφαλείς και θα είμαστε όλοι ξανά μαζί στη γραμμή εκκίνησης στον ΑΜΑ στις 14/11/2021

Share

Κορυφαίοι Έλληνες πρωταθλητές των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων, ολυμπιονίκες και άνθρωποι της επικοινωνίας στέλνουν το μήνυμα σε χιλιάδες δρομείς απ’ όλο τον κόσμο!

“Μένουμε ασφαλείς και θα είμαστε όλοι ξανά μαζί στη γραμμή εκκίνησης στον Μαραθώνιο της Αθήνας στις 14/11/2021” είναι το κοινωνικό μήνυμα του ΣΕΓΑΣ και του Μαραθωνίου της Αθήνας, το οποίο έγινε πράξη μέσα από μια φωτογράφηση που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, τον κορυφαίο ιδιωτικό εκπαιδευτικό όμιλο στην Ελλάδα και την επιμέλεια των Δημήτρη Σκούλου και Παντελή Τουτζουντζή.

Οι κορυφαίοι Έλληνες δρομείς με τον τρόπο αυτό στέλνουν μήνυμα αισιοδοξίας και προτροπής σε μια εποχή όπου οι επιπτώσεις της πανδημίας του ιού covid-19 έχει αλλάξει πολλά στην καθημερινότητά μας. Οι πρωταθλητές του μαραθωνίου και των αποστάσεων Κώστας Γκελαούζος, Γκλόρια Πριβιλέτζιο, Αναστασία Καρακατσάνη, Αναστασία Μαρινάκου, Παναγιώτης Καραΐσκος, Παναγιώτα Βλαχάκη, Ανδρέας Δημητράκης, Κατερίνα Ασημακοπούλου, Γλυκερία Σκάρκου, Ηλιάνα Χατζηπαναγιώτου, Μιχάλης Τάσσης, Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου, Ζωή Ανδρικοπούλου, οι Ολυμπιονίκες Εύη Μωραϊτίδου, Σοφία Παπαδοπούλου, Βούλα Ζυγόρη, Νέρι Νιαγκουάρα και η δημοσιογράφος Λίλα Κουντουριώτη φωτογραφήθηκαν και έδωσαν ραντεβού στην εκκίνηση του μαραθωνίου και των παράλληλων δρόμων του Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας στις 14 Νοεμβρίου του 2021.

Εκεί, μαζί τους, θα είναι και οι χιλιάδες δρομείς απ’ όλο τον πλανήτη, που θα ζήσουν την εμπειρία της συμμετοχής σε έναν από τους κορυφαίους μαραθωνίους του κόσμου.

Έτσι λοιπόν, “μένουμε ασφαλείς” και για το 2020 συμμετέχουμε στη φετινή Virtual έκδοση του Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Kallithea Run 2024: Η Καλλιθέα «γέμισε» με χιλιάδες δρομείς
Όλα όσα έγιναν στον αγώνα, οι νικητές και τα αποτελέσματα
Kallithea Run 2024
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο