Ημιμαραθώνιος Κρήτης: Ξεκινούν οι επιστροφές χρημάτων

Έναρξη επιστροφής αντιτίμου συμμετοχής των αθλητών της φετινής διοργάνωσης

Share

Η διοργάνωση του Ημιμαραθώνιου Κρήτης ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας επιστροφής του ποσού συμμετοχής. Διαβάστε παρακάτω:

«Ξεκίνησε η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων στους αθλητές που είχαν δηλώσει συμμετοχή στον Ημιμαραθώνιο Κρήτης από το Φεβρουάριο του 2020 έως και την ημέρα ακύρωσης του αγώνα.

Οι αθλητές θα λάβουν ολόκληρο το ποσό που έχουν καταβάλει χωρίς παρακράτηση τραπεζικών εξόδων. Η διαδικασία της επιστροφής των χρημάτων θα ολοκληρωθεί στις 31 Οκτωβρίου. Ζητάμε προκαταβολικά συγνώμη σε περίπτωση που η επιστροφή των χρημάτων σας γίνει καθυστερημένα, αυτό θα οφείλεται κυρίως στο  μεγάλο όγκο των εγγραφών που θα χρειαστεί να επιστρέψουμε.

Όσοι έχουν πληρώσει με πιστωτική και χρεωστική κάρτα θα γίνει επιστροφή του ποσού κατευθείαν στην κάρτα τους. Αν έχετε πληρώσει με μεταφορά από λογαριασμό θα σας ζητηθεί με e-mail ο αριθμός της τράπεζας που θα σας κάνουμε την επιστροφή.

Προσοχή! Δεν είναι δυνατή η μεταφορά της συμμετοχής σας στη διοργάνωση του 2021, η απόφαση του Δ.Σ. του συλλόγου μας είναι να επιστραφεί σε όλους το αντίτιμο της συμμετοχής, γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.

Ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης μπορεί να ακυρώθηκε αλλά εμείς ετοιμαζόμαστε για τον Virtual Ημιμαραθώνιο Κρήτης. Ένας εικονικός αγώνας που μπορείτε να δηλώσετε δωρεάν συμμετοχή.

Βρείτε όλες τις πληροφορίες εδώ www.cretehalfmarathon.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
9ος Φιλίππειος Δρόμος
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Ξεκινά το 40ο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ
Λίγες ώρες για την εκκίνηση του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο