Ήρθε το νέο Runner Magazine 120

Share

Την απόλυτη δρομική συντροφιά αυτό το καλοκαίρι ήρθε να προσφέρει το νέο Runner Magazine 120.

Το νέο τεύχος είναι ήδη διαθέσιμο από την Παρασκευή 7 Αυγούστου στα ειδικά σημεία πώλησης, αλλά και στα περίπτερα όλης της Ελλάδας.
Ανακαλύψτε τα πατώντας εδώ.

Για όσους δεν θέλουν να ψάχνουν μπορούν πάντα να προμηθεύονται το τεύχος, όπως και παλαιότερα τεύχη του περιοδικού, μέσα από το e-shop μας πατώντας εδώ.

10 Λόγοι για να το αγοράσεις!

Θα σε προετοιμάσει,
θα σε προτρέψει,
θα σε προστατέψει,
θα σε βελτιώσει,
θα σε ενημερώσει,
θα σε αδυνατίσει,
θα σε ντύσει,
θα σε βγάλει για ψώνια,
θα σε χορτάσει,
θα σε εμπνεύσει!

Πάρτε μία γεύση από τα σημαντικότερα θέματά του:

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ: 5 personal challenges
Απουσία στόχων; Από τη δύσκολη θέση σας βγάζει το Προπονητικό του νέου τεύχους. Δείτε πώς θα θέσετε το δικό σας προσωπικό στόχο που θα σας δώσει το απαραίτητο κίνητρο να διατηρήσετε τη συνέπειά σας στις προπονήσεις, αλλά και να συνεχίσετε να βελτιώνεστε. Γιατί το τρέξιμο, δεν σταματά ποτέ!

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: Στα άδυτα των αφρών
Φροντίζουν για την άνεσή σας και την προστασία σας, αλλά σηκώνουν και όλο το βάρος… των δρομικών σας στόχων. Σε αυτό το «τεχνολογικό» άρθρο μπαίνουμε στα άδυτα των «αφρών», αναλύοντας τα υλικά που χρησιμοποιούν οι κορυφαίες εταιρείας στις σόλες τους και ξεσκεπάζοντας πώς αυτά λειτουργούν. Για να ξέρετε τι περνά το αγαπημένο σας μοντέλο για να σας φροντίσει!

ΔΙΑΤΡΟΦΗ: Τρέξιμο και χάσιμο βάρους
Αν είστε από αυτούς που βλέπουν το τρέξιμο σαν μία ευκαιρία για να χάσουν τα επιπλέον κιλά τους, ή απλά να βελτιώσουν τη σωματική τους σύσταση, αυτό το άρθρο είναι για εσάς. Πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να αποκτήσετε το σώμα που ονειρεύεστε; Τι αλλάζει με το τρέξιμο στον οργανισμό μας και πώς αυτό τον επηρεάζει; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε έρχονται στο φως στο Διατροφικό άρθρο του νέου τεύχους από τους τρεις κορυφαίους επιστημονικές μας συνεργάτες, Ειρήνη Μπαμπαρούτση, Ειρήνη Χριστάκη και Σταμάτη Μουρτάκο.

ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ: Καλοκαιρινές δρομικές εμπειρίες!
Το θέλετε καιρό, αλλά δεν το έχετε αποφασίσει ως τώρα. Κι όμως, ο Αύγουστος είναι η κατάλληλη εποχή να ξεκινήσετε το τρέξιμο. Το άρθρο δεν περιέχει μόνο τις απαραίτητες συμβουλές για να το κάνετε με ασφάλεια και πιο αποτελεσματικά, αλλά πηγαίνει και ένα βήμα παραπέρα, δίνοντάς σας ιδέες για να ζήσετε όμορφες καλοκαιρινές στιγμές!

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Επιστροφή στην αγωνιστική δράση
Η στιγμή που περίμεναν όλοι οι δρομείς έφτασε. Μετά από πολύμηνη διακοπή η αγωνιστική δράση έχει επιστρέψει, κάνοντας όλους τους δρομείς να μπαίνουν ξανά σε αγωνιστική πρόγραμμα. Η νέα εποχή, όμως, ζητά ξεχωριστή αντιμετώπιση και συνεργασία διοργανωτών και δρομέων, ώστε όλοι οι αγώνες να γίνονται με ασφάλεια. Εμείς αναλύουμε το νέο αγωνιστικό πρωτόκολλο, αλλά και τους νέους κανόνες ασφαλείας που αφορούν στους αγώνες για να είναι όλοι ενημερωμένοι. Γιατί η γνώση (και η συνεργασία) είναι δύναμη!

Δείτε εδώ όλα τα περιεχόμενα του τεύχους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H Helen Obiri μας παρουσίασε το... μέλλον της Οn στην Βοστόνη
Δείτε το μοντέλο που φόρεσε στον Boston Marathon
Απίθανα πράγματα από την Tsegay στο 1ο Diamond League της σεζόν - Παγκόσμιο o Duplantis
Εντυπωσιακές επιδόσεις στην Κίνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο