Έλα να γνωρίσεις το τρέξιμο και να πετύχεις τους στόχους σου με τους Polias Runners

Προπονήσου με την έμπειρη ομάδα μας και πέτυχε τους στόχους σου! Προπονήσου με τους Polias Runners και κάνε ρεκόρ στον μαραθώνιο ή σε όποια απόσταση επιθυμείς!

Share
Τρέξε με τους Polias Runners

Οι Polias Runners, είναι μία δρομική ομάδα που αποτελείται από δεκάδες δρομείς που τρέχουν και προπονούνται κάτω από τις οδηγίες του πολυνίκη στον
Μαραθώνιο και εκδότη του RUNNER Magazine, Νίκου Πολιά.

Έλα να μας γνωρίσεις στον νέο μας χώρο

Η προπονητική βάση της ομάδας των Polias Runners, βρίσκεται πλέον στο ΟΑΚΑ, όπου λειτουργεί Ακαδημία Δρόμων Αντοχής σε ειδικό χώρο εντός των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.
Ο χώρος ΄άθλησης των Polias Runners λειτουργεί κανονικά, τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα που προβλέπονται, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα αποστολής προπονητικού προγράμματος και καθοδήγησης και για δρομείς που κατοικούν εκτός Αττικής ή δεν έχουν τη δυνατότητα να προσέρχονται στις προπονήσεις.

Για όλες τις ηλικίες

Έλα να τρέξουμε παρέα, να γνωρίσεις το τρέξιμο και τα μυστικά του, να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση, τη δύναμη και την αντοχή σου, να χάσεις βάρος και να πετύχεις τους στόχους σου.

Είτε είσαι 3, είτε 93 ετών, το τρέξιμο έχει πολλά να σου προσφέρει, αλλά κυρίως θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα!

Οι αγώνες ξεκινούν!

Είναι γεγονός ότι η συμμετοχή σε έναν αγώνα δρόμου, αποτελεί σημαντικό κίνητρο για να ασχοληθεί κάποιος συστηματικά με την προετοιμασία του.

Η βελτίωση των επιδόσεων μας ή ο τερματισμός σε έναν δύσκολο αγώνα, είναι κάτι που μας προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση και δυνατές συγκινήσεις!

Έτσι, ενώ ο αγώνας δεν θα πρέπει να είναι αυτοσκοπός, μας βοηθά να δούμε το θέμα της προπόνησης πιο σοβαρά.


Τώρα, λοιπόν, που η αγωνιστική δραστηριότητα ξεκινά είναι η κατάλληλη στιγμή να επιλέξεις τον στόχο σου, να οργανώσεις το πρόγραμμα σου και με τη σωστή καθοδήγηση να τον πετύχεις!

Πέτυχε τους στόχους σου με τους Polias Runners

Αν, λοιπόν, έχεις επιλέξει το τρέξιμο ως τρόπο άσκησης ή σε ενδιαφέρει η βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης, ή η επίτευξη κάποιου συγκεκριμένου στόχου, τότε η υποστήριξη μιας έμπειρης προπονητικής ομάδας μπορεί να κάνει τη διαφορά!

Έτσι, αν θέλεις:

– Να ξεκινήσεις σωστά το τρέξιμο
– Να βελτιώσεις τις επιδόσεις σου
– Να ελέγξεις το βάρος σου
– Να δυναμώσεις το σώμα σου
– Να μείνεις μακριά από τραυματισμούς
– Να απολαμβάνεις το τρέξιμο και να μάθεις τα μυστικά του

η ομάδα των Polias Runners, υπό την καθοδήγηση του Νίκου Πολιά, αποτελεί μία σίγουρη και αξιόπιστη επιλογή.

Η προπονητική μας ομάδα

Την προπονητική ομάδα των Polias Runners, απαρτίζουν

η Κατερίνα Ασημακοπούλου πρωταθλήτρια στον Ημιμαραθώνιο, στον Μαραθώνιο, τα 10.000μ. και τα 5.000μ., υπεύθυνη σχεδιασμού των προπονητικών προγραμμάτων,

ο Δημήτρης Σταμνάς, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, MBA, υπεύθυνος για την λειτουργία της ομάδας, για την ενδυνάμωση και τα προγράμματα μυϊκής προσαρμογής

ο Γιώργος Ρούσσος, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, MBA, ειδικευμένος σε θέματα ενδυνάμωσης και ομαδικών προπονήσεων.

Επιτυχημένες συνεργασίες – μακρόχρονη εμπειρία

Η ομάδα των Polias Runners, υποστηρίζει για περισσότερο από 16 χρόνια την προσπάθεια εκατοντάδων δρομέων τόσο για τον Mαραθώνιο όσο και για μεγαλύτερες ή μικρότερες αποστάσεις, αλλά και μερικές από τις πλέον επιτυχημένες εταιρικές ομάδες όπως η Wind Running Team, η Intersport Running Team, η ομάδα της Εθνικής Τράπεζας, η Deloitte Running Team, η PWC Running Team, Vodafone, Dimand, κ.α.

Ο Νίκος Πολιάς στον Μαραθώνιο Αθήνας του 1998 καταρρίπτει το ρεκόρ του Θεοφάνη Τσιμιγκάτου και με 2:18:38 γίνεται ο πιο γρήγορος Έλληνας της κλασικής.

Τώρα, είναι η στιγμή για να κάνεις την σωστή επιλογή και να προετοιμαστείς σωστά για τον επόμενό σου στόχο.
Έλα να τρέξεις με την ομάδα των Polias Runners και να μάθεις από κορυφαίους όλα όσα πρέπει να γνωρίζει κάθε δρομέας!

Περισσότερες πληροφορίες στο 2111168240 και στο [email protected]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο