Με τρεις αγώνες ο Αυθεντικός Μαραθώνιος

Τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση του Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας 2020

Share

Νέα δεδομένα θα υπάρχουν για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και τα παράλληλα αγωνίσματα που είναι προγραμματισμένος για τις 7 και 8 Νοεμβρίου.

Θυμίζουμε πως ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί με βάση το Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Δρόμου Εκτός Σταδίου που κατέθεσε ο ΣΕΓΑΣ και εγκρίθηκε από την Υγειονομική Υπηρεσία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και όλους τους αρμόδιους φορείς.

Ο αγώνας θα σχεδιαστεί με γνώμονα την ασφάλεια των δρομέων, αλλά και του ευρύτερου κοινού, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της Ελληνικής Πολιτείας και τα ισχύοντα Πρωτόκολλα.

Στο πλαίσιο αυτό θα περιλαμβάνει τους εξής αγώνες-διαδρομές:

Μαραθώνιος Δρόμος – Οι συμμετέχοντες δρομείς στον Μαραθώνιο Δρόμο θα κατανεμηθούν σε δύο διαφορετικούς αγώνες Μαραθωνίου Δρόμου (Α & Β) με 5.000 συμμετέχοντες έκαστος και διαφορά μιας ώρας μεταξύ των εκκινήσεων τους. Η κατανομή των δρομέων στους δύο αγώνες και στο ανάλογο block εκκίνησης θα γίνει από την Οργανωτική Επιτροπή. Σημειώνεται ότι ο Μαραθώνιος Δρόμος θα διεξαχθεί την Κυριακή 08 Νοεμβρίου, ενώ οι ακριβείς ώρες εκκίνησης θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Αγώνας 10χλμ –  Το Σάββατο 07 Νοεμβρίου, οι συμμετέχοντες στα 10χλμ. θα κατανεμηθούν επίσης σε δύο διαφορετικούς Αγώνες 10χλμ. (Α & Β) με 5.000 συμμετέχοντες έκαστος και διαφορά μιας ώρας μεταξύ των εκκινήσεων τους.

Αγώνας 5χλμ – Η ίδια λογική με αυτή που αναφέρεται παραπάνω για τα 10χλμ θα ακολουθηθεί και για τους συμμετέχοντες στα 5χλμ. την Κυριακή 08 Νοεμβρίου. Θα υπάρξουν δηλαδή δύο Αγώνες 5χλμ. (Α & Β) με 5.000 συμμετέχοντες έκαστος, όπως και για τους άλλους αγώνες, και διαφορά τουλάχιστον μιας ώρας μεταξύ των εκκινήσεων τους.

Κατά τη διοργάνωση του Μαραθωνίου Αθήνας 2020 δεν θα πραγματοποιηθούν φέτος και μόνο οι Αγώνες Παιδιών (τόσο στη διαδρομή όσο και στο Παναθηναϊκό Στάδιο) και ο Αγώνας Special Olympics Hellas.

Σε ό,τι αφορά τις δηλώσεις συμμετοχής, οι ατομικές θα ξεκινήσουν σύντομα σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες, ενώ οι ομαδικές, σύμφωνα με ενημέρωση της διοργάνωσης, θα είναι περιορισμένες σε σχέση με τις άλλες χρονιές.

Πακέτα συμμετοχής

Φέτος, θα είναι διαθέσιμα μόνο δύο επίπεδα εγγραφής, το Ενισχυμένο και το Πλήρες. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εθνική μας ομάδα στους Μεσογειακούς Αγώνες
Mε 22 αθλητές η ομάδα μας στην Αλγερία
O ΑΠΣ Τελμησσός υποδέχεται τον Simen Ηolvik
Ο Σπαρταθλητής από τη Νορβηγία θα τρέξει από τον Μαραθώνα στη Σπάρτη
Αποτελέσματα από τους αγώνες από 23-26 Ιουνίου
Δείτε αποτελέσματα από όλους τους αγώνες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο