Δήμος Αθηναίων: Πάρκα και αθλητικοί χώροι που ανοίγουν

Από τις 4 Μαΐου η λειτουργία τους

FacebookTwitterEmailShare

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων σχετικά με τα πάρκα και τα αθλητικά κέντρα που ξεκινούν τη λειτουργία τους από τη Δευτέρα 4 Μαΐου:

«Στο πλαίσιο των αποφάσεων του υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας ο Δήμος Αθηναίων ανακοινώνει τους χώρους ευθύνης του, οι οποίοι θα αρχίσουν να λειτουργούν σταδιακά από τη Δευτέρα 4 Μαΐου.

Συγκεκριμένα:

Από τις 6 το πρωί της Δευτέρας 4 Μαΐου και για τις ώρες που ίσχυαν πάντοτε για κάθε σημείο θα είναι και πάλι ανοικτά όλα τα πάρκα και οι χώροι πρασίνου όπως ο Εθνικός Κήπος, η Ακαδημία Πλάτωνος, η πρόσβαση στον Λυκαβηττό κ.α.

Επίσης, τηρώντας όλους τους κανόνες του υγειονομικού πρωτοκόλλου προπόνησης, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) προχωράει, από την Τρίτη 5 Μαΐου, στην επαναλειτουργία για δωρεάν ατομικές προπονήσεις  κατόπιν ραντεβού των εξής ανοικτών χώρων:  

1. Αθλητικό Κέντρο Στίβου Γκράβας (θα επιτρέπεται η είσοδος σε έως 15 άτομα ανά ώρα), τηλ.: 210 2287506

2. Γήπεδα Τένις
· στο Ρουφ, Πειραιώς & Εχελιδών, τηλ.: 210 3421260
· στην Ελληνορώσων, πλατεία Κρημνίτσης, τηλ.: 210 6711016
· στο Γουδή, Γ. Παπανδρέου και Κανελλοπούλου, τηλ.: 210 7771990
· στα Άνω Πατήσια, Μητσάκη & Πολυλά, τηλ.: 210 2025634

Τα Αθλητικό Κέντρο και τα γήπεδα τένις θα λειτουργούν από Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 ως 21:00 κατόπιν ραντεβού που θα έχει κλειστεί με τηλεφωνική επικοινωνία. Η διάρκεια της παραμονής κάθε αθλούμενου στο Αθλητικό Κέντρο Στίβου δεν θα ξεπερνά την μία ώρα.

Για να δείτε θέματα ενδυνάμωσης-ευλυγισίας ειδικά για δρομείς πατήστε εδώ.

Ο Δήμος Αθηναίων έχει πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα για την τήρηση των συνθηκών υγιεινής αλλά και των κανόνων ασφαλούς λειτουργίας των χώρων αυτών».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To μεγαλύτερο digital αθλητικό event στην Ευρώπη ενάντια στον καρκίνο του μαστού!
Μετά την αρχική μετάθεση του αγώνα για Σεπτέμβρη, ανακοινώθηκε η ακύρωση του
Νέα ημερομηνία για τον αγώνα στις Αραχαμίτες Αρκαδίας
Back to Top