Δωρεά του ΣΔ Τρικάλων στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων

Διαβάστε την ανακοίνωση του συλλόγου

Share

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΣΔ Τρικάλων σχετικά με τη δωρεά του στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων λόγω της πανδημίας του κορονοϊού:

«Παγκόσμια ημέρα υγείας προχθές, 7 Απρίλιου, και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων συνεδρίασε εκτάκτως αποφασίζοντας ομόφωνα να προβεί σε δωρεά προς το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

Συγκεκριμένα, έπειτα από επικοινωνία με την διοίκηση του Νοσοκομείου, έγινε αγορά ιατρικών προστατευτικών γυαλιών συνολικού ποσού πεντακοσίων είκοσι πέντε ευρώ (525 €). Στην παράδοση του υλικού, τον Σύλλογο μας εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Βαγγέλης Διβάνης και ο γραμματέας Βύρωνας Γιοντζής. Το υλικό θα χρησιμοποιηθεί από το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείο της πόλης μας, για προστασία ενάντια στην πανδημία του κορονοϊού.  Σε αυτές τις δύσκολες ώρες, βασική μας προτεραιότητα  αποτελεί η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και ο Σύλλογος Δρομέων είναι πάντα ευαίσθητος σε θέματα υγείας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εύχεται  σε όλους να είστε υγιείς , να κάνετε υπομονή και να ακολουθείτε  πιστά τις οδηγίες των υπευθύνων».

Δείτε περισσότερα νέα του συλλόγου στην ιστοσελίδα: https://sdtrikalon.com/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3 Μαραθώνιοι σε 3 ημέρες με μέσο όρο 2:30 από τον Jordan Tropf
Ένα απίθανο ρεκόρ από τον Αμερικάνο δρομέα
UA HOVR MEGA 2 CLONE
1:1 FIT FOR EVERY RUNNER
Navarino Challenge 2021: Η Ελληνική Γλώσσα ενώνει μέσα από τον Αθλητισμό
Δείτε τις δράσεις και το πρόγραμμα της διοργάνωσης
Back to Top