Δωρεά του ΣΔ Τρικάλων στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων

Διαβάστε την ανακοίνωση του συλλόγου

Share

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΣΔ Τρικάλων σχετικά με τη δωρεά του στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων λόγω της πανδημίας του κορονοϊού:

«Παγκόσμια ημέρα υγείας προχθές, 7 Απρίλιου, και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων συνεδρίασε εκτάκτως αποφασίζοντας ομόφωνα να προβεί σε δωρεά προς το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

Συγκεκριμένα, έπειτα από επικοινωνία με την διοίκηση του Νοσοκομείου, έγινε αγορά ιατρικών προστατευτικών γυαλιών συνολικού ποσού πεντακοσίων είκοσι πέντε ευρώ (525 €). Στην παράδοση του υλικού, τον Σύλλογο μας εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Βαγγέλης Διβάνης και ο γραμματέας Βύρωνας Γιοντζής. Το υλικό θα χρησιμοποιηθεί από το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείο της πόλης μας, για προστασία ενάντια στην πανδημία του κορονοϊού.  Σε αυτές τις δύσκολες ώρες, βασική μας προτεραιότητα  αποτελεί η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και ο Σύλλογος Δρομέων είναι πάντα ευαίσθητος σε θέματα υγείας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εύχεται  σε όλους να είστε υγιείς , να κάνετε υπομονή και να ακολουθείτε  πιστά τις οδηγίες των υπευθύνων».

Δείτε περισσότερα νέα του συλλόγου στην ιστοσελίδα: https://sdtrikalon.com/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Kipchoge και INEOS φέρνουν την ποδηλασία στην Κένυα
Δείτε το νέο Project που ετοιμάζουν από κοινού
4th Arta's Night Run - Μεταγωνιστικό δελτίο
Οι νικητές, τα αποτελέσματα και όλα όσα έγιναν στον αγώνα
Kifissia Runners in the Night
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο