Κυριακή στην Ακρόπολη; Κι όμως, γίνεται!

Εικονική περιήγηση στην Ακρόπολη και στα κτίσματά της

Share

Ίσως κάποιοι από εσάς σήμερα είχατε αποφασίσει να επισκεφθείτε την Ακρόπολη. Αν νομίζετε ότι τα μέτρα των ημερών για την καταπολέμηση του Covid 19 σας έχουν χαλάσει τα σχέδια, μάλλον κάνετε λάθος.

Το μόνο που θα χρειαστείτε έναν υπολογιστή και μέσω του link: https://www.acropolisvirtualtour.gr/el.html μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στον Ιερό Βράχο, μία δραστηριότητα που είναι ιδιαίτερη χρήσιμη και για τα παιδιά σας.

Πρόκειται για μία εφαρμογή που επιτρέπει την Εικονική Περιήγηση στα μνημεία της Ακρόπολης με τρόπο διαδραστικό. Δείτε εικόνες και πανοράματα του Παρθενώνα, των Προπύλαιων, του Ερέχθειου, του ναού της Αθηνάς Νίκης καθώς και των αρχαίων τειχών. Μάθετε περισσότερα γι’ αυτά τα σημαντικά κτίσματα από τις περιγραφές και λάβετε χρήσιμες πληροφορίες για την κατασκευή και την ιστορίας τους.

Δείτε το θετικό ότι σε λίγο όλοι θα μπορούμε να επισκεφθούμε και όλα αυτά τα μνημεία και κανονικά και να κάνουμε έναν περίπατο ή το αγαπημένο μας τρέξιμο γύρω από αυτά. Με τη διαφορά ότι εσείς θα γνωρίζετε τα πάντα γι’ αυτά!

Έως τότε πατάμε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Spetsathlon 2022: Έναρξη εγγραφών
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους multi sport αγώνες των Σπετσών
Στην Βουλιαγμένη το IRONMAN 70.3 Greece για το 2022
Τον Οκτώβριο θα πραγματοποιηθεί για το 2022 το IRONMAN 70.3 Greece
Πέθανε ο Αλέκος Φασιανός
Πέθανε ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες ζωγράφους
Back to Top