Επιστροφή με νίκη για τον Gallen Rupp

O Αμερικάνος δείχνει σε καλή κατάσταση λίγο πριν τα αμερικάνικα trials

Share

Τη νίκη με 1:01:18 πέτυχε ο Αμερικάνος σούπερσταρ των μεγάλων αποστάσεων Gallen Rupp στον αγώνα Ημιμαραθώνιου της διοργάνωσης Sprouts Mesa Phoenix Marathon στις ΗΠΑ.

Αυτή ήταν η πρώτη εμφάνιση του Rupp μετά την εγκατάλειψη στο Σικάγο τον περασμένο Οκτώβρη και όλα όσα είχαν γίνει με τον (πρώην πλέον) προπονητή του Alberto Salazar και το κλείσιμο του Oregon Project.

Ο 34χρονος πλέον δρομέας δείχνει να βρίσκει τον καλό του εαυτό τρεις εβδομάδες πριν από τον αγώνα επιλογής για την Ολυμπιακή Ομάδα των ΗΠΑ, των αθλητών δηλαδή που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα στον Μαραθώνιο των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Ο αγώνας επιλογής θα γίνει στην Ατλάντα σε μία σχετικά απαιτητική διαδρομή στις 29 Φεβρουαρίου.

Θυμίζουμε, ο Rupp είχε κερδίσει τον ίδιο αγώνα πριν από 4 χρόνια και πήρε το εισιτήριο για το Ρίο τότε, όπου είχε αναδειχθεί χάλκινος Ολυμπιονίκης!

Ωστόσο, τώρα είχε να τερματίσει σε αγώνα για περισσότερο από έναν χρόνο. Θυμίζουμε το ατομικό του ρεκόρ στον Ημιμαραθώνιο είναι 59:47 από το 2018, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως στο Σικάγο, όπου τελικά εγκατέλειψε τον Οκτώβρη, είχε περάσει τον Ημί σε 1:02:40.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
9ος Μαραθώνιος Ρόδου: Λήξη εγγραφών
Tην Δευτέρα 15 Απριλίου λήγει η προθεσμία εγγραφών για τους αγώνες της Ρόδου
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Λειτουργία κέντρου εγγραφών
Ο «Μαραθώνιος της Ιστορίας» υποδέχεται δρομείς από όλο τον κόσμο!
Την Δευτέρα για 128η φορά ο Boston Marathon
Κορυφαίες συμμετοχές στην Βοστόνη
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο