Επιστροφή με νίκη για τον Gallen Rupp

O Αμερικάνος δείχνει σε καλή κατάσταση λίγο πριν τα αμερικάνικα trials

Share

Τη νίκη με 1:01:18 πέτυχε ο Αμερικάνος σούπερσταρ των μεγάλων αποστάσεων Gallen Rupp στον αγώνα Ημιμαραθώνιου της διοργάνωσης Sprouts Mesa Phoenix Marathon στις ΗΠΑ.

Αυτή ήταν η πρώτη εμφάνιση του Rupp μετά την εγκατάλειψη στο Σικάγο τον περασμένο Οκτώβρη και όλα όσα είχαν γίνει με τον (πρώην πλέον) προπονητή του Alberto Salazar και το κλείσιμο του Oregon Project.

Ο 34χρονος πλέον δρομέας δείχνει να βρίσκει τον καλό του εαυτό τρεις εβδομάδες πριν από τον αγώνα επιλογής για την Ολυμπιακή Ομάδα των ΗΠΑ, των αθλητών δηλαδή που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα στον Μαραθώνιο των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Ο αγώνας επιλογής θα γίνει στην Ατλάντα σε μία σχετικά απαιτητική διαδρομή στις 29 Φεβρουαρίου.

Θυμίζουμε, ο Rupp είχε κερδίσει τον ίδιο αγώνα πριν από 4 χρόνια και πήρε το εισιτήριο για το Ρίο τότε, όπου είχε αναδειχθεί χάλκινος Ολυμπιονίκης!

Ωστόσο, τώρα είχε να τερματίσει σε αγώνα για περισσότερο από έναν χρόνο. Θυμίζουμε το ατομικό του ρεκόρ στον Ημιμαραθώνιο είναι 59:47 από το 2018, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως στο Σικάγο, όπου τελικά εγκατέλειψε τον Οκτώβρη, είχε περάσει τον Ημί σε 1:02:40.

Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο