Το αγαπημένο… crew των δρομέων, το PUMA Running Crew by RUNNER Magazine επιστρέφει πιο δυνατό κι έχει στο πλευρό του και τα INTERSPORT!
PUMA και INTERSPORT σε περιμένουν σε δύο προπονήσεις INTERSPORT x PUMA RUN που θα πραγματοποιηθούν με βάση τα καταστήματα της INTERSPORT στην Αθήνα σε Ερμού και The Mall Athens αντίστοιχα!
Η αρχή θα γίνει την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου στο INTERSPORT Store της Ερμού στο κέντρο της πόλης (Ερμού 46) όπου το παρών θα δώσει και ο Πρωταθλητής του Μαραθώνιου, Παναγιώτης Καραΐσκος για να μοιραστεί μαζί μας πολύτιμες εμπειρίες και συμβουλές, ενώ θα παρουσιάσει και το νέο μοντέλο της PUMA, Velocity Nitro 4.
Στη συνέχεια και με την καθοδήγηση της προπονητικής ομάδας του RUNNER Magazine, θα πραγματοποιηθεί ένα δυνατό run στους δρόμους της Αθήνας σε μία προσεκτικά σχεδιασμένη διαδρομή.
Όσοι και όσες δώσουν το παρών θα εμπλουτίσουν τη συλλογή τους με το νέο συλλεκτικό, τεχνικό PUMA Τ-shirt gift*, ενώ θα υπάρχουν κι άλλες εκπλήξεις!
Δυστυχώς οι θέσεις για την προπόνηση της Παρασκευής 24 Οκτωβρίου έχουν καλυφθεί! Μείνε όμως συντονισμένος/η γιατί έρχονται κι άλλες προπονήσεις!
->Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων θα υπάρχει γιατρός, ο οποίος θα είναι στη διάθεση της ομάδας.
*Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων
Ανακάλυψε την Running συλλογή της PUMA στα καταστήματα της INTERSPORT και στο Intersport.gr




























