ΑΠΣ Τελμησσός Μαραθώνα – Εκδρομή στο Ναύπλιο

Συμμετοχή του συλλόγου στον 23ο Δρόμο Αργολικού Κόλπου «Παναγιώτης Παπαβασιλείου»

Share
ΑΠΣ Τελμησσός Μαραθώνος λογότυπο

Ο ΑΠΣ Τελμησσός Μαραθώνα θα πραγματοποιήσει εκδρομή στο Ναύπλιο για συμμετοχή των μελών του στον 23ο Δρόμο Αργολικού Κόλπου «Παναγιώτης Παπαβασιλείου». Ακολουθεί η ανακοίνωση του συλλόγου:

Ο Τελμησσός για ακόμη μια χρονιά θα πραγματοποιήσει μονοήμερη εκδρομή και ομαδική συμμετοχή στο πανέμορφο Ναύπλιο, για να συμμετάσχει στον 23ο Αγώνα Δρόμου Αργολικού Κόλπου Παναγιώτης Παπαβασιλείου απόστασης 15,3 χλμ. την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου. Θα αναχωρήσει πούλμαν αυθημερόν από το Δημαρχείο Νέας Μάκρης και ώρα 06:00, ενώ θα πραγματοποιηθεί ενδιάμεση στάση στις 07:00 στην πλατεία Δαβάκη στο Αιγάλεω (για να παραλάβουμε τους φίλους μας από την Αθήνα). Το κόστος για το πούλμαν είναι στα 17 ευρώ.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι εγγραφές για τον αγώνα γίνονται ατομικά και ο κάθε ένας μας πληρώνει την συμμετοχή του στην διοργάνωση του αγώνα. Το κόστος συμμετοχής για τον αγώνα είναι στα 10 ευρώ.Η επιστροφή μας από το Ναύπλιο θα πραγματοποιηθεί στις 16:30. Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί εφόσον δηλώσουν συμμετοχή τουλάχιστον 35 άτομα.

Για εγγραφές στον αγώνα κάντε κλικ εδώ

Για εγγραφή στην εκδρομή κάντε κλικ εδώ

Για την προκήρυξη πατήστε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με τον υπεύθυνο εκδρομής Σαρρή Αθανάσιο 6983764918 Θα δεχτούμε συμμετοχές στην εκδρομή μέχρι το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2025.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
POWERADE B2Run Aθens 2025: Άνοιγμα εγγραφών
Η απόλυτη εταιρική πρόκληση έρχεται στο ΟΑΚΑ!
ΑΠΣ Αθηναίοι Δρομείς: Κοπή Πίτας 2025
Όλα όσα έγιναν στην εκδήλωση
48ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 21 χλμ.
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο