Οι Olympia Runners στους Ολυμπιακούς Αγώνες “Paris 2024”

Δείτε περισσότερα

Share

Η ομάδα των Olympia Runners θα δώσει το παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες αφού πέντε μέλη της θα λάβουν μέρος στον Μαραθώνιο “Marathon Pour Tous” που θα διεξαχθεί λίγο μετά τον τελικό των ανδρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Με μεγάλη χαρά και τιμή, σας ανακοινώνουμε ότι θα συμμετάσχουμε στον Μαραθώνιο “Marathon Pour Tous” στο Παρίσι τον Αύγουστο του 2024, μετά από θετική ανταπόκριση σε σχετικό αίτημα από τον ίδιο τον Πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής Paris 2024 κ. Tony Estanguet.

Ως Olympia Runners, εκπροσωπούμε, όχι μόνο την τοπική μας κοινότητα, αλλά και τις αξίες των αρχαίων Ολυμπιακών Αγώνων. Η συμμετοχή μας σε αυτόν τον Mαραθώνιο αντιπροσωπεύει, όχι μόνο τη φυσική μας προσπάθεια, αλλά και τη χαρά της συμμετοχής σε μια διοργάνωση που συνδέεται με την Ολυμπιακή παράδοση.

Ποιοι Είμαστε
Οι Olympia Runners (Δρομείς Ολυμπίας), είναι μια ομάδα ερασιτεχνών δρομέων με καταγωγή από την ιστορική Αρχαία Ολυμπία, τον τόπο γέννησης των Ολυμπιακών Αγώνων, η οποία ιδρύθηκε το 2016 και αποτελεί θεσμικό υποστηρικτή του Μαραθωνίου Ολυμπίας.
Απαριθμεί δε, δεκάδες μέλη, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Έμβλημά της 4 αρχαίοι δρομείς, που συμβολίζουν τα 4 σημεία του ορίζοντα. Τους συνοδεύει το κλαδί της ελιάς, δέντρο του καλού συνδεδεμένο με την αναγέννηση και το φως. Σύμβολο ειρήνης και νίκης, αθανασίας και ευφορίας, ολυμπιακών ιδεωδών…
4 δρομείς – αγγελιοφόροι, μεταφέρουν τα μηνύματα που συμβολίζει η ελιά στα 4 σημεία του ορίζοντα. Εν προκειμένω στο Παρίσι!

Η Ομάδα
Η ομάδα των Olympia Runners που θα ταξιδέψει αποτελείται από τον Γιώργο Κατσαριώτη, τον Γιώργο Μπούσδα, τον Στέλιο Γεωργίου, τον Γιάννη Βαχλιώτη και τον Διονύσιο Βασιλάκο, εγγονό του Έλληνα μαραθωνοδρόμου, Χαρίλαου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
8th Kallithea Night Run
Οι εγγραφές ξεκίνησαν!
Anthofito Run 2024
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο