Υψηλάντειος Αγώνας Δρόμου 2024: Ευχαριστήριο

Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης και τα αποτελέσματα

Share

Η διοργάνωση του Υψηλάντειου Αγώνα Δρόμου 2024 μας ενημερώνει για όλους όσους βοήθησαν για τη διεξαγωγή του αγώνα και τα αποτελέσματα. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση.

Ευχαριστίες της Οργανωτική Επιτροπής του Υψηλάντειου Αγώνα Δρόμου 2024

Ο Υψηλάντειος Αγώνας Δρόμου (ΥΑΔ) διεξήχθη στη Νέα Τραπεζούντα Πιερίας το απόγευμα του Σαββάτου 01 Ιουνίου 2024. Ο Μορφωτικός Ποντιακός Σύλλογος Νέας Τραπεζούντας «Αλέξανδρος Υψηλάντης» με την υποστήριξη της αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Κατερίνης και του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» διοργάνωσε για ακόμη μία χρονιά έναν υπέροχο από κάθε άποψη αγώνα. 

Στην φετινή διοργάνωση συμμετείχαν 122 δρομείς, 57 περιπατητές και 40 παιδιά δημοτικού και γυμνασίου στον παιδικό αγώνα ο οποίος πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά.

Το τεχνικό t-shirt της διοργάνωσης που στην πίσω όψη του έφερε τους στοίχους του γνωστού τραγουδοποιού Γιάννη Αγγελάκα “ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΓΕΛΑΣΤΗ ΑΝΗΦΟΡΑ” και στην εμπρός όψη το λογότυπο της διοργάνωσης και αυτό της εταιρίας A4G SOLAREN LTD του κ. Παύλου Κραγιόπουλου η οποία ήταν και χορηγός του.

Τα νούμερα συμμετοχής χορηγήθηκαν από τον Πανίδη Νικόλαο, εκτελωνιστή.  Τα παγωτά που προσφέρθηκαν  σε μικρούς και μεγάλους συμμετέχοντες ήταν μια ευγενική χορηγία του Φώτη Τσαρούχα, δρομέα και φίλου του Υψηλάντειου, ενώ τα ακτινίδια της Ομάδας παραγωγών ΖΕΥΣ ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ ΑΕ με έδρα την Καρίτσα Πιερίας.

Την υγειονομική κάλυψη των δρομέων και περιπατητών φρόντισε, για άλλη μια χρονιά, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κατερίνης του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΥΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ.

Μεγάλη ήταν η συνεισφορά της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Κατερίνης καθώς και του Τμήματος Τροχαίας Κατερίνης στην διεξαγωγή του αγώνα δρόμου, τα μέλη των οποίων έδειξαν απαράμιλλο ζήλο και εγγυήθηκαν την ασφάλεια των δρομέων και περιπατητών.

Τους κώνους αποκλεισμού και τα εργοταξιακά σημαιάκια παραχώρησε η εταιρία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ, τις πινακίδες κυκλοφοριακής ρύθμισης η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης  και τα κιγκλιδώματα στον χώρο τερματισμού ο ΑΠΣ ΔΡΟΜΈΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ “ΖΕΥΣ”.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζει η διοργάνωση στις κυρίες Νανίτσου Αναστασία, Μπρέστα Βαρβάρα, Αντωνοπούλου Παρασκευή και Λυπουρλή Ιωάννα οι οποίες μοίρασαν τα νούμερα συμμετοχής των αθλητών και αθλητριών και χρονομέτρησαν με ακρίβεια τους δρομείς αποτελώντας μία άρτια λειτουργική Γραμματεία.

Αξιομνημόνευτη ήταν η προσφορά της κ. Μαυρίδου Νικολέτας – δημιουργική, πρόθυμη  και αεικίνητη – η οποία αποτέλεσε ένα σπουδαίο “πολυεργαλείο” της διοργάνωσης.

Επίσης, ευχαριστίες εκφράζονται στους Μιλτιάδη Παππά, Λάζαρο Ναβροζίδη και Μαίρη Ολύμπια γα την πολύτιμη βοήθεια που πρόσφεραν στις κομβικές διασταυρώσεις των επαρχιακών δρόμων από όπου περνούσε ο αγώνας.

Τέλος, πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους νέους και νέες του τμήματος Νεολαίας του ΜΠ Συλλόγου «Αλέξανδρος Υψηλάντης» οι οποίοι βοήθησαν με ποικίλους τρόπους σε άλλη μία επιτυχημένη διοργάνωση.

Όλοι οι συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον επόμενο ΥΑΔ ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του πρώτου Σαββάτου του Ιουνίου 2025.

Επιμέλεια: Δημήτριος Γρηγοριάδης για τον ΜΠ Σύλλογο «Αλέξανδρος Υψηλάντης» και την Οργανωτική Επιτροπή. 

Πατήστε εδώ για να δείτε τα αποτελέσματα

Δείτε τους νικητές και όλα όσα έγιναν στον αγώνα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3ο Ionian Sea Triathlon 2024
Τα αποτελέσματα του αγώνα
Aιμοδοσία «Εμείς οι δρομείς» 2024
Την Τρίτη 25 Ιουνίου η δράση – Δείτε τις πληροφορίες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο