Ο Σ.Μ.ΑΧ. «Φειδιππίδης» γιορτάζει την «Παγκόσμια Ημέρα Τρεξίματος 2024»

Κάλεσμα συλλόγου στους δρομείς

Share

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Αχαΐας (Σ.Μ.ΑΧ.) «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ», τιμώντας μαζί με εκατομμύρια δρομείς σε όλο τον κόσμο την «Παγκόσμια Ημέρα Τρεξίματος (Global Running Day)» για το 2024, που φέτος θα εορταστεί την Τετάρτη 5 Ιουνίου, προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους δρομείς στην ομαδική προπόνηση που διοργανώνει ο Σύλλογος στο παραλιακό μέτωπο της Πάτρας.

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου, λοιπόν, στις 19:00, φοράμε τη μπλούζα του Συλλόγου (ή οποιαδήποτε περιβολή επιθυμεί ο καθένας) και με αφετηρία την Πλαζ του ΕΟΤ στην περιοχή της Αγυιάς τρέχουμε ελεύθερα μέχρι μια ώρα. Προτρέπουμε, δε, όσες και όσους επιθυμούν, να «ανεβάσουν» την προπόνηση αυτή στην ομάδα του Συλλόγου (Σ.Μ.ΑΧ. “ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ”) στην εφαρμογή STRAVA καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιώντας τα hashtags #ΣΜΑΧ, #GlobalRunningDAY

Μετά το τέλος της προπόνησης θα υπάρχουν εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες!  

Όσες και όσοι δεν μπορέσουν να παρευρεθούν στην ομαδική προπόνηση μπορούν να γιορτάσουν μαζί μας την «Παγκόσμια Ημέρα Τρεξίματος 2024», «ανεβάζοντας» επίσης την προπόνησή τους της Τετάρτης 5/6 στην ομάδα του Συλλόγου (Σ.Μ.ΑΧ. “ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ”) στην εφαρμογή STRAVA και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιώντας τα παραπάνω hashtags (#ΣΜΑΧ, #GlobalRunningDAY), συμμετέχοντας μαζί με το «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗ» στον παγκόσμιο εορτασμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
17th Alonissos Challenge
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
ΣΔΥ Πάτρας: Νέο ΔΣ
Δείτε αναλυτικά τη σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου
8ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Δολιανών
Δώρα από τη New Balance στους νικητές
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο