9th Tinos Running Experience Avance 2024

Το ευχαριστήριο μήνυμα της διοργάνωσης

Share
tinos-running-experience-2024

Η διοργάνωση του : 9th Tinos Running Experience Avance 2024 μας ενημερώνει για όλα όσα έγιναν στον αγώνα, τα αποτελέσματα και όλους όσους βοήθησαν για τη διεξαγωγή του.

9th Tinos Running Experience Avance 2024 – Όλα όσα έγιναν-

Το 9th TINOS RUNNING EXPERIENCE AVANCE 2024 τελείωσε. Αθλητές, μικροί και μεγάλοι που έφτασαν τους εννιακόσιους (900), έλαβαν μέρος σ’ αυτό το μεγάλο, ομολογουμένως πια, αθλητικό γεγονός της Τήνου.

Με το pasta party της Παρασκευής 24/5/24, στο χωριό Δύο Χωριά, να έχει δώσει την απαραίτητη ενέργεια και την πολύ καλή διάθεση, ακολούθησε το Σάββατο το απόγευμα στις 25/5/24 με ένα πλήρες πρόγραμμα αγώνων.

Οι αγώνες ξεκίνησαν με τη συγκινητική συμμετοχή του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία Τήνου «ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ» με πλήθος κόσμου να χειροκροτεί. Ακολούθησαν οι παιδικοί αγώνες με εκατοντάδες παιδιά να τρέχουν και να χαίρονται τη συμμετοχή τους στο 1 χιλιόμετρο. Στις διαδρομές των 5, 10 και 21 χιλιομέτρων ήταν μία εξαιρετική ευκαιρία για όποιον δεν το είχε ξαναζήσει να τρέξει σε μερικά από τα πιο όμορφα μέρη της Τήνου, να κάνει μία αγωνιστική προσπάθεια και να δώσει ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Ο Ημιμαραθώνιος φέτος είχε και μία ιδιαίτερα ξεχωριστή συμμετοχή, την Ομάδα # Run with Athanasia με επικεφαλή την μικρή Αθανασία Καμολίνου.

Η πεζοπορική διαδρομή σε ένα από τα ομορφότερα μονοπάτια του νησιού μας (Μυρσίνη – Στενή – Κέχρος – Τζάδος – Καρυά) έδωσε την ευκαιρία σε όσους συμμετείχαν να ανακαλύψουν μία άλλη γοητευτική πλευρά της Τήνου.

Η έλευση τόσων ανθρώπων από την Ελλάδα και το εξωτερικό (Κύπρος, Πολωνία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία κ.α.) μας ωθεί να συνεχίσουμε να υλοποιούμε μία τόσο αναγνωρισμένη, μεγάλη αθλητική και κοινωνική διοργάνωση.

Θα ακολουθήσει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από όλα τα event του τριημέρου.

Δείτε εδώ όλα τα αποτελέσματα.

tinos-running-experience-2024

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Πρόεδρος Ανδρέας Τσιμέκης και τα μέλη του Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου νιώθουμε πραγματικά περήφανοι για όλα αυτά που ζήσαμε μαζί σας αυτές τις τρεις μέρες και θα θέλαμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε όσους βοήθησαν για αυτή τη διοργάνωση.

Για την αρωγή τους στην επιτυχία της διοργάνωσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά:

Τους ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ των αγώνων:

* την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ και ιδιαίτερα τον ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

κ. ΓΙΩΡΓΟ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗ και

* το ΔΗΜΟ ΤΗΝΟΥ και το ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΝΟΥ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΡΟΝΤΗΡΑ

– Το ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟ, την AVANCE CAR RENTAL που μας έκανε την τιμή για τρίτη χρονιά να συμμετέχει ως μέγας χορηγός δίνοντας το όνομά της στους αγώνες

  • Τους  ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ :

*Το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΝΟΥ

* Tις ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ: το Διοικητή κ. Νάκο Χρήστο και την αστυνομική δύναμη  του Α.Τ. ΤΗΝΟΥ και το Λιμενάρχη κ. Μάρκο Ανδρέα και την λιμενική δύναμη  του ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΤΗΝΟΥ

* Το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΙΕΡΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΤΗΝΟΥ

* Την ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΝΑΞΟΥ – ΤHΝΟΥ & ΠΑΝΤΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ

* Τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ , το ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΝΟΥ, το Ε.Κ.Α.Β. και τη ΓΙΑΤΡΟ κ. ΑΝΘΗ ΚΙΚΙΛΑ

* Τις ακτοπλοϊκές εταιρείες FAST FERRIES και GOLDEN STAR FERRIES

* Τον chef ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ που με τις συνταγές και την παρουσία του δημιούργησε ένα μοναδικό pasta party

*Την εταιρεία ζυμαρικών BARILLA για τη διάθεση των προϊόντων της στο pasta party

*Την εταιρεία ARLA για τη διάθεση των τυροκομικών προϊόντων της στο pasta party και τα πρωτεϊνούχα στους αθλητές των 21 km

* Τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΝΙΩΝ ΔΥΟΧΩΡΙΑΝΩΝ «ΤΟ ΓΛΥΣΤΕΡΝΙ» για τη συνεισφορά του στη διοργάνωση του pasta party και για τα δώρα που πρόσφεραν στους αθλητές.

*Τον ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΩΛΑΞ ΤΗΝΟΥ

*Το TINOS OUTDOOR ACTIVITIES και τον κ. ΜΑΝΘΟ ΠΡΕΛΟΡΕΝΤΖΟ για την διοργάνωση της πεζοπορικής διαδρομής

Τους ΧΡΥΣΟΥΣ  ΧΟΡΗΓΟΥΣ
ΑΥΓΑ ΒΛΑΧΑΚΗΣ, ΝΩΕ FIREWORKS

Τους ΑΣΗΜΕΝΙΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ :
ΒΙΚΟΣ, 3Ε & ΔΕΛΛΑΤΟΛΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, SITARAS REAL ESTATE

Τους ΧΑΛΚΙΝΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ:
ΑΙΓΛΗ HOTEL, ALEXANDER SPORT, ΑΠΕΡΓΗ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ, FRATELLI ROOMS, LECAFFE, LOOKOOMADES, MALLIARIS TRAVEL, MEGOULAS INSURANCES, ΜΥΡΤΙΑ APARTMENTS, PHARMASEPT, POSEIDON TRAVEL,TINOS GK TRAVEL, TINOS FOOD, ΤΥΠΟΣ

Τους ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ A’:
BELLA FRUTA, DROPITO, GU, ΜΑΡΑΘΙΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΟΡΑ, ΠΙΑΤΣΑ CAFÉ, SUNSET JUNIOR SUITES, ORSERO, ΣΑΝ ΤΟ ΑΛΑΤΙ

Τους ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ Β’:
ΑΙΘΡΙΟ Ο ΜΑΡΚΟΣ, ANCORA, ANTHEIA HOTEL, ARTIA, CAVOS HOTEL & SUITES, GOLDEN BEACH HOTEL & STUDIOS, ΚΡΙΚΕΛΗ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ, LALA LOUSA, ΞΥΝΑΡΙΑΝΟΣ, ΧΑΤΖΗΛΟΥΗ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

Τους ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ :
ΑΓΓΕΛΟΣ COFFE & FOOD, ΑΓΕΡΙ HOTEL, ΑΓΚΥΡΑ, ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ, APERGIS CAR & BIKE RENTAL, ΑΡΟΔΟ CAFÉ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ HOTEL, BOUSSETIL RENT A CAR, CHRISI, ΓΑΛΕΡΑ, ΓΑΛΗΝΗ, ΓΕΥΣΕΙΣ & ΟΙΝΟΣ, ΓΡΕΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ, DASSIRAS RENT A CAR, DELLATOLAS RENT A CAR, DIMITRIS RENT A CAR, ΔΡΟΣΙΑ, ΕΔΕΣΜΑ, EMPORIO, ΕΝ ΓΥΡΟΠΩΛΕΙΩ, FATTO A MANO, FORUM, ΚΑΜΟΛΙΝΟΣ …ΞΑΝΑ, ΚΑΡΠΟΣ, ΚΑΤΑΣΤΕΓΑ, ΛΑΓΗΝΙ, LA STRADA, LA VISTA HOTEL, LITHOS LUXURY SUITES, ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ Ο ΘΩΜΑΣ, ΜΑΪΣΤΡΑΛΙ, MARAGOS FASHION GROUP, ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑ, ΜΙΚΡΟ ΚΑΡΑΒΙ, MJ COFFEE, MJ MOTO & BIKE, MOVE CAR RENTALS, MY TINOS CAR, ΜΥΡΤΙΛΟ, ΝΑΜΑ HOTEL, NEBO, ONAR HOTEL, PORTO RAPHAEL RESIDENSES & SUITES, Π. ΜΩΡΑΪΤΗΣ – Α. ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΠΑΛΑΙΑ ΠΑΛΛΑΔΑ Ο ΒΛΑΧΟΣ, PRANZO, ΠΕΤΡΑΔΙ, RIGOS RENT A CAR, SANATAMOURIS RENT A CAR, ΣΕΝΜΠΟΛΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ, ΣΕΡΑΝΟ, ΣΙΚΟΥΤΡΗΣ, SUNDARA, ΤΑ ΚΙΟΝΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ, ΤΑ ΚΙΟΝΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΤΣΑΜΠΙΑ, ΤΣΙΠΟΥΡΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΧΑΛΑΡΗΣ, ΧΙΛΙΑ ΑΡΩΜΑΤΑ, ΨΑΡΡΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ

Για τη διοργάνωση του PASTA PARTY:

*ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ : ΜΠΥΡΑ ΝΗΣΟΣ

*ΧΑΛΚΙΝΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ: ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,  ΠΟΤΟΠΩΛΕΙΟΝ

*ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ Α’: ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΔΕΣΥΠΡΗ, ΣΕΝΜΠΟΛΙΑ

*ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ Β’: ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΤΗΝΟΥ, ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΝΟΥ, ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ ΤΗΝΟΥ, ΤΖΑΝΟΥΛΙΝΟΣ ΜΑΡΚΕΤ

*ΧΟΡΗΓΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ:
ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ: 2E, ΑΡΤΙΟΝ, ΜΩΡΑΪΤΗΣ, Ο ΤΡΙΑΝΤΑΡΙΤΗΣ, ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ,

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ: Η ΝΕΑ ΑΓΟΡΑ, Ο ΜΠΟΡΑΣ, ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΡΟΥΠΑΣ, ΨΑΡΡΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ: ΤΗΝΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ

*Τον ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ΚΑΡΚΑΔΟΥ για την παραχώρηση υποστηρικτικού υλικού για το pasta party

ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ATHLETICS SPORTS MAGAZINE, CYCLADES LIVE, RUNNER MAGAZINE, SYROS PRESS, ΤΗΝΟΣ TODAY, TINOS NEWS, TINOS BUSINESS

– Τους 80 ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ από τα Δύο Χωριά, το Βωλάξ, το Σκαλάδο, την Κώμη, την Καλλονή και τη Χώρα  για την, ομολογουμένως από όλους τους αθλητές, καταπληκτική δουλειά που πρόσφεραν σε όλα τα πόστα τους.

Τις επιχειρήσεις μεταφορών :

ΔΕΛΑΣΟΥΔΑΣ ΠΕΤΡΟΣ
EXPRESS ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ Ο ΠΑΣΑΣ
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΤΗΝΟΥ

Τον κ. ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΗ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ για τη δωρεάν διάθεση χώρου για την αποθήκευση των  υλικών των αγώνων

Τον κ. ΜΑΥΡΑΚΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ως οδηγό των φωτογράφων

Τα καταστήματα ΔΩΡΟΥΠΟΛΗ, ΝΟΥΦΑΡΑ και TSIMEKIS TINOS SECURITY

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να κάνουμε ειδική μνεία στο νούμερο των υποστηρικτών και των χορηγών των επαγγελματιών της Τήνου και εκτός Τήνου, οι οποίοι μας στήριξαν και μας βοήθησαν να πραγματοποιήσουμε τους αγώνες.  120 ΤΗΝΙΑΚΕΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ 17 ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΝΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟ 9th TINOS RUNNING EXPERIENCE AVANCE 2024 . Η συνεργασία και η ομαδική δουλειά δημιούργησαν αυτή τη μεγάλη επιτυχία.

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους, φορείς, εθελοντές,  επιχειρήσεις, επαγγελματίες και πολίτες  για την ανεκτίμητη βοήθειά σας.

Ραντεβού του χρόνου στις 31  Μαΐου 2025  για το 10th TINOS RUNNING EXPERIENCE,  γιορτάζοντας τα δέκατα γενέθλιά του με πολλές εκπλήξεις  που ήδη έχουν αρχίσει να προετοιμάζονται.

Με εκτίμηση

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ

ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ & ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝΟΥ

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΜΕΚΗΣ                                  

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΛΟΥΚΙΑ ΚΟΛΛΑΡΟΥ

φωτο: Βασίλης Λαμπίρης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μάγεψε η Hodgkinson στο Diamond League του Λονδίνου
Δείτε τι έγινε στο Diamond League του Λονδίνου
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο