Ανόπαια Ατραπός 2024: Το πρόγραμμα

Δείτε αναλυτικά τις πληροφορίες του αγώνα

Share

Η διοργάνωση του αγώνα: Ανόπαια Ατραπός 2024 μας ενημερώνει για το πρόγραμμα και όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουμε.


Ο Σύλλογος Δρομέων Φθιώτιδας –Η ΤΡΑΧΙΝΑ– διοργανώνει το Μάϊο κάθε έτους τον ορεινό αγώνα δρόμου “ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟΣ” . Έτσι και φέτος για 13η φορά, την ερχόμενη Κυριακή 12 Μάϊου 2024, στις 11 το πρωί θα ξεκινήσουν οι αθλητές την προσπάθεια τους από την Ιερά Μονή Δαμάστας για να τερματίσουν έπειτα από 15 χιλιόμετρα στο Θεματικό μουσείο Θερμοπυλών. Ο πρώτος αθλητής αναμένεται να τερματίσει έπειτα από μία ώρα και δέκα λεπτά (το ρεκόρ του αγώνα είναι 1 ώρα 9 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα)

Πολλοί και σημαντικοί αθλητές του ορεινού και όχι μόνο τρεξίματος θα δώσουν τη παρουσία τους και θα προσπαθήσουν για το καλύτερο, με το δικό μας πρωταθλητή,  Μάριο Αναγνώστου του Γ.Σ. Αναγέννηση Λαμίας, να είναι από τα φαβορί για τη κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Οι εγγραφές φέτος ξεπέρασαν τις 470 και στη γραμμή εκκίνησης αναμένονται περί τους 410 αθλητές, ενώ συνολικά οι επισκέπτες στη περιοχή την ημέρα του αγώνα αναμένεται να ξεπεράσουν τους 500.

Την εκδήλωση θα υποστηρίξει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, συνδράμοντας στην υγειονομική κάλυψη του αγώνα καθώς και το Τμήμα Φυσικοθεραπείας του πανεπιστημίου Θεσσαλίας παρέχοντας υπηρεσίες αποθεραπείας με ειδικές τεχνικές αθλητικής φυσικοθεραπείας.

Εδώ μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης

Σας περιμένουμε όλους στο μουσείο Θερμοπυλών να χειροκροτήσουμε την προσπάθεια όλων των αθλητών.

Ραντεβού τη Κυριακή στο Μουσείο Θερμοπυλών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 18-19 Μαΐου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Kea Run 2024: Οι οδηγίες
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις + Εκπτώσεις μετακίνησης
Spetsathlon 2024 - 5k run
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο