1o Pink Together

Το Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης μας καλεί στη γιορτή της πρόληψης

Share
Pink-together

Σε μία ξεχωριστή εκδήλωση μας καλεί ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα την Κυριακή 26 Μαΐου καλεί όλους μας να συμμετέχουμε στο 1o Pink Together τη μεγαλύτερη γιορτή ενημέρωσης στη Βόρεια Ελλάδα για τη σπουδαιότητα της ΠΡΟΛΗΨΗΣ!

Η δράση περιλαμβάνει συμβολικό περίπατο με εκκίνηση από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, αλλά και παράλληλες δράσεις με σκοπό την ενημέρωση για την αξία της πρόληψης του καρκίνου του μαστού.

Δείτε αναλυτικά το κάλεσμα του συλλόγου:


Εσύ θα λείπεις από το 1ο Pink Together | ΜΑΖΙ για την ελπίδα!; Η μεγαλύτερη γιορτή ενημέρωσης στη Βόρεια Ελλάδα για τη σπουδαιότητα της ΠΡΟΛΗΨΗΣ! Μια μεγάλη γιορτή ΣΤΗΡΙΞΗΣ στη γυναίκα που νοσεί, μια μεγάλη γιορτή για την ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!

Φέτος είμαστε ΜΑΖΙ!
Δήλωσε ηλεκτρονικά τη συμμετοχή σου στο https://almazoisthes.gr/pink-together-almazoisthessalonikis/

Φέτος γινόμαστε όλοι ΜΑΖΙ, μια φωνή! Όλοι ΜΑΖΙ για να νικήσουμε τον Καρκίνο του Μαστού, συναντιόμαστε όλοι ΜΑΖΙ για να γιορτάσουμε τη ΖΩΗ!

Μόνοι σας ή με παρέα, όλη η οικογένεια ή οι φίλοι, οι συνάδελφοι, οι γείτονες, οι συμφοιτητές ή οι συμμαθητές, αλλά και με όποιον σκεφτείς να κάνεις τη δική σου “𝗣𝗶𝗻𝗸 𝗧𝗼𝗴𝗲𝘁𝗵𝗲𝗿” ομάδα, σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 26 Μαΐου 2024, στις 17:00 στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης για να διαδώσουμε παντού το μήνυμα πώς «Ο Καρκίνος του Μαστού μπορεί να ΝΙΚΗΘΕΙ, αρκεί να διαγνωστεί έγκαιρα!». Εσύ θα λείπεις;

To 1o Pink Together | ΜΑΖΙ για την ελπίδα! θα πραγματοποιηθεί Υπό την Αιγίδα των: Υπουργείο Εσωτερικών, Μακεδονίας-Θράκης, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Δήμος Θεσσαλονίκης, Ελληνική Χειρουργική Εταιρία Μαστού, Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ από καρδιάς που είστε σταθερά δίπλα μας, στην προσπάθεια για έγκυρη ενημέρωση σχετικά με τη σπουδαιότητα της ΠΡΟΛΗΨΗΣ του Καρκίνου του Μαστού! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ!

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του συλλόγου στο https://almazoisthes.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δεκάδες Έλληνες στον Μαραθώνιου του Βελιγραδίου
Όλοι οι χρόνοι σε όλα τα αγωνίσματα
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 27-28 Απριλίου
Δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο