Με το PUMA Fast-R Nitro Elite 2, θα φτάσεις εκεί που θες: στην κορυφή!

Επιστροφή ενέργειας και αντικραδασμική προστασία για δρομείς υψηλών επιδόσεων

Share
PUMA-Fast-R-Nitro-Elite-2

Η καθιερωμένη θέση της PUMA στον χώρο του running ενισχύεται ακόμα περισσότερο με το τελευταίο entry της συλλογής NITRO, Fast-R Nitro Elite 2. Ένα ιδανικό παπούτσι για αγώνες μεγάλων αποστάσεων που δικαιώνει όσους και όσες το επιλέγουν, με την αξιοπιστία, τη συνέπεια, και τις καινοτόμες εφαρμογές σε υλικά και σχεδιασμό.

Στο άνω μέρος, πέρα από το ultra-light ύφασμα, αξιοποιούνται δύο κορυφαίες τεχνολογίες, ULTRAWEAVE και PWRTAPE, οι οποίες ενισχύουν στρατηγικά τις περιοχές υψηλής πίεσης, προσφέροντας μεγαλύτερη αντοχή και επιπλέον υποστήριξη – απαραίτητη ειδικά στο τρέξιμο με στροφές. Σε ό,τι φορά στην ενδιάμεση σόλα, κάθε στοιχείο της είναι σύμμαχός σου για νέα ρεκόρ.  Στο πίσω μέρος, ο αφρός EVA που είναι τοποθετημένος στη φτέρνα αποτρέπει το έντονο πάτημα, ακόμη και σε κατάσταση κόπωσης, προσδίδοντας έτσι ταχύτητα σε κάθε βήμα.

PUMA-Fast-R-Nitro-Elite-2

Η ψυχή, όμως, του παπουτσιού βρίσκεται στο forefoot. H τεχνολογία Nitro Elite έχει εφαρμογή σε έναν εξαιρετικά ελαφρύ (31% μικρότερη πυκνότητα από την τεχνολογία Nitro) και ανταποκρίσιμο αφρό. Το αποτέλεσμα; Η υψηλότερη επιστροφή ενέργειας (83%) και κορυφαία αντικραδασμική προστασία. Επιπλέον, η τεχνολογία PWRPLATE, η πλάκα δηλαδή από ανθρακόνημα, έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί ως μοχλός μέγιστης επιστροφής ενέργειας κατά το toe-off.

Τέλος, στην εξωτερική σόλα, η ειδικά επεξεργασμένη PUMAGRIP-LT προσφέρει 31,6% μεγαλύτερη αντιολισθητική προστασία σε σχέση με τον προκάτοχό της σε κάθε είδους επιφάνεια. Στον αχίλλειο τένοντα, η τεχνολογία PWRFRAME εγγυάται μεγαλύτερη σταθερότητα και ισορροπία σε κάθε πάτημα.

Θα βρείτε το Fast-R Nitro Elite 2 ηλεκτρονικά, στο επίσημο PUMA store (Λ. Βουλιαγμένης 96, Γλυφάδα), αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα στην Ελλάδα.

PUMA-Fast-R-Nitro-Elite-2
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έρχεται ο Μάιος γεμάτος αγώνες!
Όλοι οι αγώνες στην Ελλάδα για τον Μάιο του 2024!
Υποκύψτε στον πειρασμό της σοκολάτας!
Μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το αγαπημένο γλύκισμα!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο