15ος Σαρωνικός δρόμος: Δείτε όσα έγιναν και τα αποτελέσματα

Δείτε περισσότερα

Share

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου των διοργανωτών του αγώνα:

Ένας από τους ιστορικότερους αγώνες δρόμου υπεραποστάσεων στην πατρίδα μας ο 4ος παλαιότερος, μετά το Σπάρταθλον, το 100αρι, τον Ευχίδειο, ο Σαρωνικός δρόμος διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία από τον μεγάλο σύλλογο της δυτικής αττικής τον Α.Π.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ.

Μια διοργάνωση που άγγιξε το ΑΡΙΣΤΑ, ΜΕ απίστευτο μεράκι, αυταπάρνηση και μοναδικές στιγμές όλων των συμμετασχόντων με δεκάδες νέους και νέες στις υπεραποστάσεις συναδέλφους να γεύονται το νέκταρ του τερματισμού και να μυούνται με τον καλύτερο.

Σε μια καταπληκτική μέρα που θύμιζε καλοκαίρι παρότι είμαστε στα τέλη του Μαρτίου , τυχεροί ήταν όσοι έτρεξαν την πανέμορφη διαδρομή δίπλα στην θάλασσα . Όλα κύλισαν όμορφα χωρίς κανένα πρόβλημα στην διαδρομή ιστορικού Σαρωνικού δρόμου  με αφετηρία τον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας  και ακολουθώντας την ακτογραμμή της αττικής γης στο μεγαλύτερο μέρος της έως την Κινέτα και τις αρχαίες Σκιρωνείες πετρέα – κακιά σκάλα σήμερα-είναι από τις πιο εντυπωσιακές και προσφέρεται σαν σκαλοπάτι για τον κάθε ενδιαφερόμενο να ανέβει από τον μαραθώνιο προς τις υπεραποστάσεις στον αγώνα συμμετείχαν 82 αθλητές και κατάφεραν να τον τερματίσουν 78.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Ελευσίνας  κ. Γεωργόπουλο Γεώργιο  και τον Δήμο Ελευσίνας  για την παραχώρηση που μας έδωσε να κάνουμε την εκκίνηση στον αρχαιολογικό χώρο   και την χορηγία του στον αγώνα μας, τον  Δήμαρχο Μεγάρων κ. Μαργέτη Παναγιώτη  και τον αντιδήμαρχο κ, Μήτσο Αναστάσιο  για την πολύτιμη συνεισφορά τους στον αγώνα μας , τον πρόεδρο του ΑΣ  Αγ. Παρασκευής  Τσαγκάρη Βασίλη για την εθελοντική βοήθεια του , το kafe Αqua Mare , την εταιρεία dole , την ORTHOPEDISI με το ασθενοφόρο ,την εταιρεία TAILWIND BORN TO RUN, την τροχαία Μεγάρων  και την τροχαία Ελευσίνας για την πολύτιμη βοήθεια της, τους διασώστες Delta Rescue καθώς και όλων των πολυάριθμων συνοδών εθελοντών που πειθάρχησαν στις οδηγίες μας με την άψογη συμπεριφορά τους , μέσα στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθε.

Και φυσικά τα πληρώματα που επάνδρωσαν τους σταθμούς ανεφοδιασμού των αθλητών με τα πλούσια καλούδια που διέθεταν και βοήθησαν την διοργάνωση να επιτύχει απόλυτα Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα στα 61χλμ νικητές ήταν. Βραβεύονται οι 6 πρώτοι/τες 1ος ο Γκουτζουρέλας Νικόλαος 4,46,45  με 2ο Χονδρογιάννη Γιάννη 4,53,01 με 3ο τον Ζούρα Νικόλαο 4,59,33 με 4ο τον Κωτσάκη Κων/νο 5,12,16 με 5ο τον Φκιάρα Γιάννη 5,20,11 και 6ο τον Καρυώτη Νίκο 5,20,12 Στις γυναίκες  1η η Μπίσκα Ελένη 5,39,09  με 2η την Κωνσταντίνιδου Κατερίνα 5,57,23 με 3η την Μιχαήλ Μαρία 6,01,01 με 4η την Καλύβα Χρύσα 6,21,34 με 5η την Γιαννίρη Σοφία 6,43,26 και 6η την Cabuga Ma.Pe με 6.57.14

ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ -ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ- ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΥΧΟΜΕΝΟΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ….

Δείτε τα αποτελέσματα του αγώνα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Την Δευτέρα για 128η φορά ο Boston Marathon
Κορυφαίες συμμετοχές στην Βοστόνη
8ος Αγώνας Δρόμου Πόλης Παπάγου-Χολαργού: Ρεκόρ συμμετοχής
Όλα όσα έγιναν στον αγώνα, οι φωτογραφίες και τα αποτελέσματα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο