Kαι Τrail και Ultra αγώνας για τη Molly Seidel!

Eπόμενος σταθμός τα Ultra!

Share

Στον αγώνα Canyons Endurance Run by UTMB στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ θα πάρει μέρος η Molly Seidel στα τέλη του Απριλίου.

Η μικρόσωμη Αμερικανίδα μαραθωνοδρόμος είχε δοκιμάσει και παλαιότερα την τύχη της σε αγώνα trail, ωστόσο, σε απόσταση 28χλμ., και αυτή τη φορά δήλωσε συμμετοχή στην απόσταση των 50χλμ. για τις 26 Απριλίου.

Έτσι, ανεβάζει χιλιόμετρα σε έναν αρκετά απαιτητικό αγώνα, ενώ ουσιαστικά είναι και η επιστροφή της στην αγωνιστική δράση μετά από έναν περίπου χρόνο. Βέβαια, αυτή τη φορά, από όσα μαρτυρούν οι λογαριασμοί της στα social media, θα είναι καλύτερα προετοιμασμένη καθώς προπονείται αρκετά στο βουνό και στα μονοπάτια.

H Seidel ακύρωσε τελευταία στιγμή τη συμμετοχή της στα αμερικάνικα trials του ολυμπιακού Μαραθώνιου, λόγω τραυματισμού, και πλέον επιστρέφει σε ένα διαφορετικό τερέν, πιθανόν για αλλαγή αλλά και για… προπόνηση!

Το 2021 είχε κάνει την έκπληξη καθώς είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο στον Μαραθώνιο, ενώ την ίδια χρονιά λίγους μήνες αργότερα ήταν 4η στον Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης.

Μετά από αποχή πολλών μηνών λόγω τραυματισμού επανήλθε με μία 8η θέση στον Μαραθώνιο του Σικάγο το 2023 με 2:23:07 και έκτοτε δεν αγωνίστηκε κάπου, ενώ το ενδιάμεσο διάστημα είχε μοιραστεί το κάποια ζητήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
17th Alonissos Challenge
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Απίθανα πράγματα από την Tsegay στο 1ο Diamond League της σεζόν - Παγκόσμιο o Duplantis
Εντυπωσιακές επιδόσεις στην Κίνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο