Μάχη Jacob – Kerr στο Prefontaine Classic – Μπηχτές του Νορβηγού για το ντόπινγκ

Eνδιαφέρουσες δηλώσεις – Έκλεισε το ραντεβού

Share

Ο Jacob Ingebrigtsen έμεινε εκτός αγώνων όλο τον χειμώνα λόγω ενός τραυματισμού στον αχίλλειο τένοντα, ωστόσο, παρέμεινε… λαλίστατος.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε σε βρετανικό μέσο και με αφορμή την υπόθεση του Ισπανού Mohamed Katir, προχώρησε σε μία δήλωση που θα συζητηθεί.

Το παιδί θαύμα των Νορβηγών είπε συγκεκριμένα πως το ντόπινγκ πλέον είναι σε πολύ χειρότερα επίπεδα απ’ ό,τι πριν από 10 χρόνια. “Είναι δύσκολο να το αποδείξω, όμως αισθάνομαι ότι ισχύει” δήλωσε συγκεκριμένα.

Μάλιστα συνέχισε λέγοντας πως πλέον το ντόπινγκ έχει προχωρήσει και είναι πολύ δύσκολο να ανιχνευθεί και μόνος τρόπος είναι οι αιφνίδιοι έλεγχοι – όπως άλλωστε συνέβη και στην υπόθεση Katir.

Kαι φυσικά πέταξε και τα… καρφιά του για τον Ισπανό: “Είναι η απόλυτη καταστροφή. Είναι πολύ ταπεινωτικό για αυτούς (όσους ντοπάρονται) να κλέβουν και να μην το κάνουν σωστά και να χάνουν”.

Το ραντεβού με τον Kerr

Kι όλα αυτά ενώ έγινε γνωστό πως οι δύο άσπονδοι “φίλοι”, ο Jacob Ingebrigtsen και ο Josh Kerr, έδωσαν και επίσημο πρώτο ραντεβού στις 25 Μαΐου στο παγκοσμίου φήμης μίτινγκ στη μνήμη του Steve Prefontaine, το Pre Classic στο ξακουστό Bowerman Mile.

Μάλιστα στον αγώνα θα τρέξει και ο κορυφαίος Αμερικάνος στο αγώνισμα, ο Yared Nuguse!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ειρηνοδρομία 2024
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Ανοπαία Ατραπός 2024: Όλα όσα έγιναν στον αγώνα
Οι νικητές και τα αποτελέσματα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο