Επιστρέφει η δράση: RUN FOR THE OCEANS

12 running events σε όλον τον κόσμο από την adidas και την Parley

Share

H adidas και η Parley διοργανώνουν για δεύτερη χρονιά τη δράση: «RUN FOR THE OCEANS», ενός κινήματος ενάντια της θαλάσσιας ρύπανσης από πλαστικό. Στο πλαίσιο της δράσης θα διοργανωθούν περισσότερα από 12 running events σε 6 παγκόσμιες μητροπόλεις καθώς και εβδομαδιαίες δράσεις running με τις 50 ομάδες των adidas Runners σε όλο τον κόσμο. Η adidas θα δωρίσει 1 εκατομμύριο US$ για τα πρώτα 1 εκετομμύρια χιλιόμετρα στο πρόγραμμα Parley Ocean Plastic.

Δείτε τις πληροφορίες στο σχετικό δελτίο: 

«Η adidas και η Parley for the Oceans ανακοινώνουν την επιστροφή του παγκόσμιου running κινήματος που σκοπό έχει να ευαισθητοποιήσει το κοινό απέναντι στην απειλή της θαλάσσιας ρύπανσης από πλαστικό, «Run For The Oceans».

Με την πρωτοβουλία αυτή, η adidas και η Parley καλούν όλες τις παγκόσμιες κοινότητες, από τις 8 Ιουνίου έως τις 8 Ιουλίου, να αναλάβουν δράση και να προστατεύσουν τους ωκεανούς που απειλούνται από παράγοντες όπως η μόλυνση, τα σκουπίδια και η αυξανόμενη κατανάλωση. Από το 2015 μέχρι και σήμερα, η adidas και η Parley ενημερώνουν το κοινό για το πρόβλημα της θαλάσσιας ρύπανσης και προτείνουν δημιουργικές λύσεις, όπως η χρήση του Parley Ocean Plastic για την κατασκευή των adidas x Parley προϊόντων.

Το 2018, η adidas δωρίζει ένα εκατομμύριο δολάρια με την ολοκλήρωση του πρώτου εκατομμύριου χιλιομέτρων από τους δρομείς που τρέχουν για να υποστηρίξουν το πρόγραμμα Parley. Παράλληλα, εστιάζει στην πρωτοβουλία Parley Ocean School η οποία υποστηρίζει και εκπαιδεύει την επόμενη γενιά των «Ocean Guardians» μέσα από εντυπωσιακές και ρεαλιστικές εμπειρίες. Μέσω των σχολικών δραστηριοτήτων και των θαλάσσιων sports, το πρόγραμμα φέρνει τους νέους πιο κοντά στον υδάτινο κόσμο, ενημερώνοντάς τους για τις επιπτώσεις της θαλάσσιας ρύπανσης από πλαστικό ενώ ταυτόχρονα τους προσφέρει τα εργαλεία και την έμπνευση για να προστατεύσουν το μέλλον τους μέσω του Parley AIR (Avoid, Intercept,Redesign).

Η adidas και η Parley σε καλούν να γίνεις μέρος αυτής της προσπάθειας μέσα από διαφορετικά runs που διοργανώνουν σε διάφορες πόλεις του κόσμου όπως η Αθήνα, το Los Angeles, η Νέα Υόρκη, το Παρίσι, το Λονδίνο, ενώ παράλληλα κινητοποιούν το δίκτυο των adidas Runners με τη διοργάνωση running events σε 50 communities παγκοσμίως. 

Οι runners σε όλο τον κόσμο με την εγγραφή τους στην πλατφόρμα του Runtastic μπορούν να καταγράφουν τις διαδρομές τους, βοηθώντας έτσι στη συγκέντρωση του ενός εκατομμυρίου χιλιομέτρων και μαζί με άλλους adidas ambassadors όπως οι Shaunae Miller, Tori Bowie και Wayde Van και κορυφαίους αθλητές να μεταδώσουν το μήνυμα σε ολόκληρο τον πλανήτη. 

Πάρε και εσύ μέρος στο κίνημα της adidas και της Parley κατεβάζοντας το Runtastic για να καταγράψεις όλα σου τα runs από τις 8 Ιουνίου έως τις 8 Ιουλίου. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το «Run For The Oceans» αλλά και την εγγραφή σου μπορείς να βρεις στο adidas.gr/Parley

Μάθε το πρόγραμμα προπονήσεων των adidas Runners Athens για το «Run For The Oceans» στο adidas.gr/adidasRunners  αλλά και στη Facebook page adidas Runners Athens    

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Navarino Challenge 2022: πάνω από 15 παιδικές δραστηριότητες!
Η αθλητική διοργάνωση συμμετέχει ενεργά στην ενημέρωση και την πρόληψη της παιδικής παχυσαρκίας από το 2013!
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 – 4η ημέρα
Πανελλήνιο ρεκόρ για Εμμανουηλίδου στα 200μ. – Οι επιδόσεις των Ελλήνων αθλητών στο Κάλι
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο