Ο 41ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας τιμά τον Φώτη Ζησιμόπουλο

Ανανεωμένη επιστρέφει η φετινή διοργάνωση

Share
Φώτης Ζησιμόπουλος spartathlon 23
ΦΩΤΟ: Sparta Photography Club

Ο Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 10χλμ. έχει αποτελέσει εδώ και 40 χρόνια σημείο συνάντησης της δρομικής κοινότητας της Αττικής, ενώ πολλοί είναι οι δρομείς που έχουν κάνει σε αυτόν την πρώτη τους αγωνιστική απόπειρα.

Και μπορεί ο αγώνας να είναι αφιερωμένος άτυπα σε όλους εμάς τους δρομείς και τις προσπάθειές μας, δεν παραλείπει, όμως, να τιμά πρόσωπα του αθλητισμού τα οποία ξεχωρίζουν και διακρίνονται συνεχώς.

Έτσι φέτος, ο 41ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 10χλμ. είναι αφιερωμένος στον Φώτη Ζησιμόπουλο, τον υπερμαραθωνοδρόμο που δεν σταματά να μας εκπλήσσει συνεχώς με τις επιδόσεις του σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η τελευταία του αδιανόητη επίδοση πραγματοποιήθηκε στο Σπάρταθλον 2023, όπου τα χαράματα της Κυριακής 1ης Οκτωβρίου τερμάτισε όχι μόνο πρώτος στο άγαλμα του Λεωνίδα στη Σπάρτη, αλλά και σε χρόνο 19:55:02 σπάζοντας το φράγμα των 20 ωρών και καταρρίπτοντας το ρεκόρ του Γιάννη Κούρου που κρατούσε από το 1984.

Ο Φώτης Ζησιμόπουλος θα βρίσκεται την Κυριακή 26 Κυριακή στο περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ, όπου θα διεξαχθεί ο 41ος Αγώνας Δρόμος Υγείας Αθήνας 10χλμ. και θα δώσει την εκκίνηση στους συμμετέχοντες. Σκέφτεσαι καλύτερη εμψύχωση από αυτή για να κάνεις το καλύτερό σου στον αγώνα;

Θυμίζουμε ότι φέτος εκτός από τη διαδρομή των 10χλμ. θα διεξαχθεί και διαδρομή 5χλμ. για να μπορούν να συμμετέχουν δρομείς όλων των δυνατοτήτων.

Οι εγγραφές συνεχίζονται στο https://www.athenshealthrun.gr/ όπου μπορείς να δεις χρήσιμες πληροφορίες και την προκήρυξη του αγώνα.

ΦΩΤΟ: Sparta Photography Club

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εκδρομή ΣΔ Τρικάλων στο Βουκουρέστι
Συμμετοχή του συλλόγου στον Μαραθώνιο του Βουκουρεστίου
UA Flow Velociti Elite 2: Φτιαγμένο για να κερδίζει(ς) μαραθωνίους!
Γνώρισε το ξεχωριστό μοντέλο της Under Armour και κάντο δικό σου!
"Καθάρισε" το 5άρι ο Jacob
Mε το γνωστό του τρόπο…
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο