ΣΔΥΑ: ενημέρωση μελών του για ΑΜΑ

Παραλαβή αριθμού συμμετοχής στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας 2023

Share
ΣΔΥΑ - Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας - νέο λογότυπο

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας ενημερώνει τα μέλη του που έχουν κάνει την εγγραφή τους ομαδικά με τον σύλλογο για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, τη διαδικασία για την παραλαβή του υλικού συμμετοχής.


Αγαπητά Μέλη και Φίλοι  που συμμετέχετε με την Ομαδική εγγραφή του ΣΔΥ Αθήνας στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας 2023 σας ενημερώνουμε σχετικά με την παραλαβή των αριθμών συμμετοχής σας από την Έκθεση του Μαραθωνίου Αθήνας.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας και την στήριξη του Συλλόγου μας.

Θα περιμένουμε να σας συναντήσουμε στο Εκθεσιακό  Περίπτερο Νο. 149 του ΣΔΥ Αθήνας όλες τις ημέρες λειτουργίας της Έκθεσης.

Στη διάθεσή σας  ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης του ΣΕΓΑΣ. ως κατωτέρω

ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ:

Παραλαμβάνετε οι ίδιοι τον αριθμό και το υλικό συμμετοχής σας 

Ατομικά από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Δρομέων της διοργάνωσης τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του για το κοινό, (Τετάρτη 08/11 13:00-20:00, Πέμπτη 09/11 10:00-20:00 Παρασκευή 10/11 10:00-20:00, Σάββατο 11/11 10:00-18:00). Παραλαβή για τα 10χλμ θα είναι δυνατή μέχρι 13:00.

Σημειώνεται ότι για την παραλαβή θα πρέπει ο κάθε δρομέας να έχει μαζί του επίσημο έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, διαβατήριο κτλ),  καθώς και αντίγραφο του e-mail με τον αριθμό συμμετοχής του που θα σταλεί σε όλους τους δρομείς περίπου δέκα (10) ημέρες πριν τον αγώνα.

Για τους συμμετέχοντες του Universities Night Run OPAP απαιτείται επίδειξη ακαδημαϊκής ταυτότητας ή κάρτας ISIC. 

Σε περιπτώσεις ανήλικων συμμετεχόντων χωρίς ταυτότητα, απαιτείται επίδειξη του Πιστοποιητικού Γέννησης

Στην περίπτωση ατομικής παραλαβής, υπάρχει δυνατότητα παραλαβής αριθμού και υλικού συμμετοχής από άλλο άτομο, ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ του εγγεγραμμένου δρομέα, καθώς και του e-mail με τον αριθμό συμμετοχής του εγγεγραμμένου δρομέα.

ΑΛΛΑΓΕΣ:

  • πιθανές αλλαγές σε εγγραφή δρομέα, μπορούν να γίνουν είτε από τον ίδιο εγγεγραμμένο δρομέα, είτε από κάποιον τρίτο που θα παραλάβει το υλικό συμμετοχής του γι’ αυτόν (με τον παραπάνω κανόνα)  και εφαρμόζεται χρηματική επιβάρυνση 5,00€ ανά αλλαγή σύμφωνα με την διαχείριση εγγραφών.
  • Αλλαγές που αφορούν τον Αγώνα Δρόμου 10χλμ ΔΕΝ θα είναι δυνατές το Σάββατο 11/11

Για δική σας ενημέρωση, ΟΛΟΙ οι δρομείς είτε έχουν κάνει ατομική εγγραφή είτε έχουν κάνει ομαδική εγγραφή θα λάβουν – περίπου δέκα (10) ημέρες πριν τον αγώνα – ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα – στη διεύθυνση email που έχει καταχωρηθεί για τον καθένα στην αίτηση συμμετοχής του, το οποίο θα τους γνωστοποιεί τον αριθμό συμμετοχής τους (bib number), καθώς και τον τρόπο παραλαβής του υλικού συμμετοχής του από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Δρομέων της διοργάνωσης στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΦΑΛΗΡΟΥ (ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ).

Για τον ΣΔΥ Αθήνας

Η Πρόεδρος
Ελένη Μπερτσάτου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
12ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – Zeniθ
Δείτε LIVE τον αγώνα και τα αποτελέσματα
22ος Άκτιος Ημιμαραθώνιος Δρόμος 2024: Οι νικητές
Οι νικήτριες τριάδες σε όλες τις αποστάσεις και φωτογραφίες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο