Το πενθήμερο πρόγραμμα του 40ου Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας

Δείτε αναλυτικά

Share
40ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας είναι γεγονός που ξεπερνάει τα όρια μιας αθλητικής διοργάνωσης. Είναι το αντάμωμα της ιστορίας με την εξέλιξη του σήμερα. Είναι η ευκαιρία για χιλιάδες ανθρώπους να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και να θέσουν στόχους. Το διήμερο 11 και 12 Νοεμβρίου ο ΣΕΓΑΣ θα μεταμορφώσει την Αθήνα σε …στάδιο, όμως, το ενδιαφέρον της δράσης θα ξεκινήσει νωρίτερα με μια σειρά σπουδαίων εκδηλώσεων.

Οι ομιλητές του φετινοί 2ου Authentic Talks

Την Παρασκευή (10/11, 18.30) στο Ωδείο Αθηνών θα διεξαχθεί το μεγαλύτερο αθλητικό συνέδριο, το 2ο Authentic Talks (διαβάστε αναλυτικά για τους διακεκριμένους ομιλητές), που θα φέρει στον ίδιο χώρο σπουδαίες προσωπικότητες από το φάσμα του αθλητισμού, του πολιτισμού, της πολιτικής σκηνής και του επιχειρηματικού κόσμου. Οι ιστορίες τους θα αποτελέσουν επίκεντρο ενδιαφέροντος για όσους θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το συνέδριο.

Οι εκδηλώσεις του φετινού Μαραθωνίου Αθήνας θα ανοίξουν την Τετάρτη στις 13.00 με τα εγκαίνια της ΟΠΑΠ Marathon EXPO και τη συνέντευξη Τύπου που θα δoθεί στις 13.30 στις εγκαταστάσεις του Ταε κβο ντο.

Στον ίδιο χώρο θα φιλοξενηθεί όπως κάθε χρόνο, το κέντρο εγγραφών, από το οποίο οι συμμετέχοντες μπορούν να παραλάβουν τα νούμερα τους.

Το πρωί του Σαββάτου στις 12.30 θα γίνει η τελετή έναρξης, θα ακολουθήσει η λαμπαδηδρομία κι έπειτα το άναμμα του βωμού. Ο 40ος μαραθώνιος αγώνας είναι αφιερωμένος στον ειρηνιστή και βαλκανιονίκη Γρηγόρη Λαμπράκη και είναι ένα γεγονός εθνικής σημασίας που η επιτυχημένη διοργάνωση του αποτελεί αποτέλεσμα ομαδικής και συντονισμένης δουλειάς όλων των εμπλεκόμενων φορέων και των χορηγών.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων

από segas.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ήρθε η ώρα για το Zagori Mountain Running 2024
Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες
5o Kallithea Half Marathon 2024
Ξεκίνησαν οι εγγραφές!
Καλές παρουσίες οι μικροί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18
Δείτε τις προσπάθειες των νεαρών αθλητών και αθλητριών
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο