Αποκλεισμός δρομέα δια παντός από τον Olympus Marathon

O δρομέας βρέθηκε ότι “έκλεψε” στη διαδρομή

Share
Olympus Marathon

Σε μία ηχηρή απόφαση προέβη η διοργάνωση του Olympus Marathon σχετικά με το μέλλον αλλά και το… παρελθόν ενός δρομέα-συμμετέχοντα.

Συγκεκριμένα, μετά από ενδελεχή έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο εν λόγω δρομέας απέφυγε σκόπιμα τέσσερα σημεία ελέγχου (checkpoint), δηλαδή πολύ απλά “έκλεψε”, ενώ στη συνέχεια τερμάτισε κανονικά στον φετινό αγώνα.

Σαν αποτέλεσμα οι διοργανωτές προχώρησαν αρχικά στην ακύρωση της συμμετοχής του.

Επιπλέον, όμως αποφάσισαν να διαγράψουν το όνομα του από όλους τους πίνακες των αποτελεσμάτων των παρελθόντων διοργανώσεων και να τον αποκλείσουν δια παντός.

Μάλιστα, ο αποκλεισμός του ισχύει για όλες τις διοργανώσεις του Olympus Marathon.

Θυμηθείτε τι έγινε στον φετινό αγώνα

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι μετά τη λήξη της διοργάνωσης και τον έλεγχο των αποτελεσμάτων διαπιστώθηκε ότι ένας αθλητής απέφυγε 4 check points (Σκούρτα, Οροπέδιο, Καταφύγιο Α και Πριόνια) ενώ τερμάτισε. Επίσης δεν βρέθηκε ούτε στις φωτογραφίες. Αυτό σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος αθλητής αποκλείεται δια παντός απο ΟΛΕΣ τις διοργανώσεις του Olympus Marathon και διαγράφεται απο όλους τους πίνακες αποτελεσμάτων των προηγούμενων ετών.

Ο έλεγχος στις λίστες συνεχίζεται. Η διοργάνωση του Olympus Marathon, σεβόμενη όλους τους αθλητές που πήραν μέρος στους αγώνες της, εφαρμόζει πιστά τους Κανονισμούς που έχει θέσει.

Για να αποφευχθούν παρόμοια φαινόμενα και για να μην αδικηθούν όσοι αγωνίστηκαν έντιμα το Δ. Σ. πήρε ομόφωνα την παραπάνω απόφαση η οποία θα κοινοποιηθεί μόνο στον άμεσα εμπλεκόμενο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο