Kifissia Runners in the Night powered by GSA: Οδηγίες

Χρήσιμες πληροφορίες για τους συμμετέχοντες

Share
Kifissia Runners in the Night powered by GSA

Η διοργάνωσης του Kifissia Runners in the Night powered by GSA δίνει χρήσιμες πληροφορίες στους συμμετέχοντες για την παραλαβή των πακέτων συμμετοχής και τη διεξαγωγή του αγώνα.

Kifissia Runners in the Night powered by GSA: Οδηγίες

Λίγες  ώρες πριν από τη διεξαγωγή του Kifissia Runners in the Night powered by GSA θα θέλαμε να  σας ενημερώσουμε σχετικά με τη διαδικασία διεξαγωγής του αγώνα έτσι ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά και να χαρούμε το τρέξιμο στους δρόμους της πανέμορφης Κηφισιάς.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνα 5 χλμ. στο κέντρο της Κηφισιάς με εκκίνηση και τερματισμό το «Ζηρίνειο» Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς.

Ημερομηνία – ώρα διεξαγωγής: Κυριακή 11 Ιουνίου 2023, 21:30

Παραλαβή πακέτων συμμετοχής

Η παραλαβή του πακέτου συμμετοχής θα γίνεται αυστηρά με την επίδειξη των παρακάτω:

  • Email με τον αριθμό συμμετοχής
  • Ταυτότητα ή Διαβατήριο

Πληροφορίες σχετικά με τη διεξαγωγή του αγώνα.

  • Η εκκίνηση και ο τερματισμός του event θα πραγματοποιηθούν από το «Ζηρίνειο» Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς επί της οδού Άνδρου.
  • Στον χώρο της αφετηρίας θα λειτουργήσει χώρος φύλαξης προσωπικών αντικειμένων από τις 19:30 μέχρι και την ολοκλήρωση του αγώνα.
  • Η ώρα έναρξης του αγώνα είναι στις 21:30.
  • Χρονομέτρηση: Στον αγώνα θα χρησιμοποιηθεί το σύστημα της MyLaps, Bib Tag, όπου το chip βρίσκεται κολλημένο πίσω από τον αριθμό συμμετοχής σας, το οποίο δεν χρειάζεται να επιστρέψετε μετά τον αγώνα.
    Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας και να χρονομετρηθείτε θα πρέπει να τοποθετήσετε τον αριθμό συμμετοχής σας στο ύψος του στήθους (παραμάνες θα υπάρχουν μέσα στον φάκελο που θα παραλάβετε), να μην τον καλύψετε με κάποιο ρούχο και να μην τον αλλοιώσετε με κανέναν τρόπο. Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε live από εδώ.
  • Σας παρακαλούμε στους σταθμούς τροφοδοσίας μετά τη χρήση μπουκαλιού να το πετάξετε σε κάποιο κάδο ανακύκλωσης ή κοντά σε αυτόν, για να διατηρήσουμε καθαρή τη διαδρομή.
Kifisia runners in the night - χάρτης
Kifisia runners in the night - υψομετρικό

ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ:
Θα υπάρχει ένας σταθμός τροφοδοσίας  με νερό στο μέσο της διαδρομής και ένας σταθμός τροφοδοσίας στον τερματισμό.

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε το βράδυ της Κυριακής 11 Ιουνίου στην Κηφισιά, για να ζήσουμε μία μοναδική δρομική εμπειρία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
15ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο