Λίγες μόνο μέρες έμειναν για το Wings for Life World Run

 «Τρέξε για όλους εκείνους που δεν μπορούν!» από όποιο σημείο της Ελλάδας και αν είσαι

Share
Wings for life run

Είτε μόνος σου είτε με παρέα, από όποιο σημείο της Ελλάδας και αν είσαι, κατέβασε την εφαρμογή Wings For Life World Run και τρέξε για όλους εκείνους που δεν μπορούν!

Αυτή την Κυριακή, 7 Μαΐου 2023 και στις 14.00 η ώρα Ελλάδας ακριβώς, το Wings for Life World Run θα πατήσει την κόρνα της εκκίνησης δίνοντας το σήμα σε δρομείς και χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων παγκοσμίως να αρχίσουν να τρέχουν. 175 χώρες και χιλιάδες δρομείς θα τρέξουν ταυτόχρονα με το εικονικό Catcher Car – την κινητή γραμμή τερματισμού – να τους «κυνηγάει» για να τους πιάσει. Πιστεύεις ότι μπορείς να του ξεφύγεις;

Προλαβαίνεις ακόμα να κατεβάσεις την εφαρμογή Wings For Life World Run είτε από το App Store είτε από το Google Play και να γίνεις κομμάτι αυτού του υπέροχου αγώνα.

«Όταν πολλοί άνθρωποι ενώνουν τις δυνάμεις τους, συμβαίνουν σπουδαία πράγματα», τονίζει η Anita Gerhardter, CEO του μη κερδοσκοπικού ιδρύματος Wings for Life.

Και αυτός είναι και ο στόχος του Wings for Life World Run: να φέρει μαζί όλους τους ανθρώπους από άκρη σε άκρη της γης για να τρέξουν για όλους εκείνους που δεν μπορούν, και για να υποστηρίξουν το έργο του ιδρύματος Wings for Life: την εύρεση θεραπείας για τον τραυματισμό του νωτιαίου μυελού. Μην ξεχνάς ότι το 100% των εσόδων από το Wings for Life World Run θα κατατεθούν στο ίδρυμα, χρηματοδοτώντας χιλιάδες ερευνητικά έργα και κλινικές δοκιμές παγκοσμίως, για τον σκοπό αυτό.

Φέτος για πρώτη φορά στη χώρα μας οι δρομείς θα μπορούν να τρέξουν όλοι μαζί ταυτόχρονα στο Ζάππειο. Δες εδώ πώς να κάνεις την εγγραφή σου στο organized app run.

Θα σου δώσουμε 5 ακόμα λόγους για να σε παροτρύνουμε να συμμετάσχεις:
  • Θα σε ξεσηκώσει και θα ασκηθείς.
  • Δεν υπάρχει τερματισμός, τρέχεις όσο μπορείς και όσο θέλεις.
  • Εσύ θα αποφασίσεις τι στόχο θα βάλεις, είτε σε χρόνο είτε σε απόσταση.
  • Μπορείς να τρέξεις οπουδήποτε και με οποιονδήποτε θέλεις.
  • Μέσα από το app θα αποκτήσεις τον δικό σου προσωπικό προπονητή. Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα υπάρχει μια μοναδική ηχητική εμπειρία που, σε πραγματικό χρόνο, θα σε συγχαίρει αν καταφέρνεις κάποιον στόχο, θα σε ενθαρρύνει να συνεχίσεις, θα σε ενημερώνει αν πλησιάζει το Catcher Car και πολλά άλλα.

Μην περιμένεις λοιπόν, δήλωσε συμμετοχή και σε περιμένουμε την Κυριακή, 7 Μαΐου στις 14:00!

Μάθε περισσότερα στο wingsforlifeworldrun.com

#WingsForLife #WorldRun

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Συνέντευξη τύπου
Η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία έτοιμες να υποδεχθούν 17.000 δρομείς!
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 13-14 Απριλίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο
Με το PUMA Fast-R Nitro Elite 2, θα φτάσεις εκεί που θες: στην κορυφή!
Επιστροφή ενέργειας και αντικραδασμική προστασία για δρομείς υψηλών επιδόσεων
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο