PUMA ForeverRun Nitro: Σταθερότητα και καθοδήγηση για το καθημερινό τρέξιμο

Το νέο μοντέλο της PUMA

Share
PUMA Forever Run Nitro

Η οικογένεια Nitro μεγαλώνει!

 Η PUMA για άλλη μία φορά δίνει το δυναμικό παρών στον χώρο του running με το τελευταίο της release, ForeverRun Nitro. Η νέα αυτή προσθήκη ήρθε να ολοκληρώσει την οικογένεια των δρομικών παπουτσιών της εταιρείας, αποτελώντας τον βασικό σύμμαχο του κάθε δρομέα για ένα γρήγορο και ασφαλές ride.

Πέρα από τις stylish πινελιές και τους έντονους χρωματισμούς, το παπούτσι διαθέτει προηγμένες τεχνολογίες που θα φτάσουν τις προπονήσεις σας σε άλλο level. Ιδανικό για τον καθημερινό runner, αλλά και για τα χαλαρώματα των elite δρομέων, το ForeverRun Nitro προσφέρει μέγιστη υποστήριξη, σταθερότητα και ταυτόχρονα καθοδήγηση της φυσικής κίνησης του ποδιού. Με άλλα λόγια, η άνεση και η αποφυγή των τραυματισμών αποτελούν βασικό γνώμονα της τεχνολογίας του παπουτσιού.

Οι τεχνολογίες

NITRO: Ο κλασικός αφρός NITRO προσδίδει βελτιωμένη απόκριση και υψηλή επιστροφή ενέργειας (74-80%). Επιπλέον, η τεχνολογία προσφέρει μέγιστη αντικραδασμική προστασία σε ένα ελαφρύ πακέτο (35% πιο ελαφρύ από τον προκάτοχό του).

RUNGUIDE: Αποτελείται από 2 διαφορετικά “κομμάτια” αφρού. Ο εξωτερικός αφρός έχει διπλή πυκνότητα έτσι ώστε να προωθεί τη σωστή ευθυγράμμιση και να καθοδηγεί το πόδι προς τη σωστή κατεύθυνση μειώνοντας έτσι τις πιθανότητες τραυματισμού, ενώ ο εσωτερικός αφρός παρέχει στον δρομέα μεγαλύτερη άνεση και υψηλή αντικραδασμικότητα.

PWRTAPE: Η τεχνολογία PWRTAPE στοχεύει στην στρατηγική ενίσχυση, (για μεγαλύτερη αντοχή) και στην υποστήριξη του τρεξίματος στις στροφές. Επίσης, περιέχει ανακλαστικά στοιχεία, για ορατότητα 360 μοιρών για τρέξιμο σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.​

PUMAGRIP: Η τεχνολογία PUMAGRIP προσθέτει σταθερότητα σε κάθε σας βήμα, χάρη στο ανθεκτικό καουτσούκ της εξωτερικής σόλας. Με 31,6% μεγαλύτερη αντιολισθητική προστασία σε σχέση με τους προκάτοχούς του, η τεχνολογία συμβάλει δραστικά για ένα effortless run.

Θα βρείτε το νέο ForeverRun Nitro 2 ηλεκτρονικά, στο επίσημο PUMA store (Αγγέλου Μεταξά 40Α, Γλυφάδα) και σε επιλεγμένα καταστήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Run forever with ForeverRun Nitro

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Taygetos Challenge 2024: Τελευταίες οδηγίες και κανονισμοί
Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες
La Valette Marathon 2024: Οι Έλληνες
Δείτε τους χρόνους που σημείωσαν στον Μαραθώνιο της Μάλτας
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 23-24 Μαρτίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο