Έρχεται το Kifissia Runners in the Night

Ετοιμαστείτε τον Ιούνιο για άλλη μία ξεχωριστή δρομική εμπειρία + Οι αγώνες της Κηφισιάς

Share
KIFISSIA RUNNERS IN THE NIGHT logo

Μετά την εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία του 1ου Kifissia Runners in the Night που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούνιο, ο νυχτερινός αγώνας δρόμου της Κηφισιάς επανέρχεται την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023.

Σταθερές αξίες

Και φέτος η απόσταση του αγώνα θα είναι 5 χλμ. με εκκίνηση και τερματισμό το «Ζηρίνειο» Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς, ενώ η διαδρομή θα περνά από κεντρικά σημεία της περιοχής.

Σταθερή αξία παραμένει και η ξεχωριστή δρομική εμπειρία που θα ζήσουν και φέτος εκατοντάδες δρομείς, όπου αναμένεται να ζήσουν μοναδικές στιγμές, φωτίζοντας για άλλη μία χρονιά το κέντρο της Κηφισιάς.

Οι εγγραφές αναμένεται να ξεκινήσουν εντός Μαρτίου, οπότε… μείνετε σε επιφυλακή!

Κηφισιά: Ένας δήμος που αγαπά… το τρέξιμο!

Ο Δήμος Κηφισιάς έχει μπει δυναμικά στη διοργάνωση αγώνων δρόμου τα τελευταία χρόνια προσφέροντας ποικίλες εναλλακτικές ευκαιρίες που έχουν σκοπό όχι μόνο να προτρέψουν τους δημότες και όλους εμάς να αγαπήσουμε το τρέξιμο, αλλά και να διασκεδάσουμε.

Σε αυτούς τους ρυθμούς ο δήμος Κηφισιάς θα κινηθεί και φέτος με το Kifissia Runners in the Night να ξεκινά πρώτο την αγωνιστική δραστηριότητα.
Θα ακολουθήσει στις 24 Σεπτεμβρίου ο διαδημοτικός αγώνας Διόνυσου – Κηφισιάς «Στα Χνάρια του Θηρίου» που μας συστήθηκε για πρώτη φορά πέρυσι, ενώ τον κύκλο κλείνει ο γιορτινός αγώνας Kifissia Santa Walk & Run στις 17 Δεκεμβρίου, όπου κυριαρχεί έντονα ο fun χαρακτήρας.

Ο Αντιδήμαρχος Εκάλης & Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Δήμου Κηφισιάς, Αχιλλέας Κουρέπης.
Ο Αντιδήμαρχος Εκάλης & Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Δήμου Κηφισιάς, Αχιλλέας Κουρέπης.

O Αντιδήμαρχος Εκάλης & Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Δήμου Κηφισιάς, Αχιλλέας Κουρέπης τονίζει για αυτές τις ξεχωριστές δρομικές που αφορούν όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα δρομέων: «Από το 2014 ο Δήμος Κηφισιάς διοργανώνει τουλάχιστον δύο αγώνες δρόμου ετησίως. Το 2022 ξεκινήσαμε για πρώτη φορά με έναν τρίτο αγώνα δρόμου, αυτή τη φορά νυχτερινό. Λόγω της μεγάλης επιτυχίας του νυχτερινού αγώνα δρόμου, αποφασίσαμε να τον καθιερώσουμε ως ετήσιο γεγονός. Σας προσκαλώ να τρέξετε μαζί μας στην όμορφη διαδρομή, να το διασκεδάσετε και με το πέρασμά σας να «φωτίσετε» την πόλη».

Δείτε εδώ την προκήρυξη του Kifissia Runners in the Night 2023

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
1o Pink Together
Το Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης μας καλεί στη γιορτή της πρόληψης
H Helen Obiri μας παρουσίασε το... μέλλον της Οn στην Βοστόνη
Δείτε το μοντέλο που φόρεσε στον Boston Marathon
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο